Ja-Jacek Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Pewnie moj filmik nie moze konkurowac z tak znakomitymi produkcjami jak Powrot posla,mimo to zapraszam na projekcje Ja-Jacek ps. a to na dokladke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Jacku - fajny film. Gdybyś nie zaliczył tego manewru z zapaskudzeniem kamery przez to międzylądowanie to byłoby całkowicie super... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ja-Jacek Opublikowano 22 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 A tam sa dwa filmy!Ten z miedzyladowaniem byl na dokladke I na dodatek na pierwszym widac kawalek Piastowa.Tu pierwszy filmik z uzyciem tej kamerki silnie skompensowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.