Skocz do zawartości

Problem z aparaturą flysky fs-th9x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień dobry, mam problem z aparaturą flysky fs-th9x mianowicie po włączeniu aparatury wyświetlacz świeci się cały na niebiesko nic się na nim nie wyświetla, nic się nie dzieje i nic się nie da zrobić. Po wyjęciu i wsadzeniu akumulatorka zasilającego na ok 1 sekundę miga logo startowe i nadal jest to samo, czy ktoś miał może taki problem lub wie jak to naprawić? próbowałem robić reset z poradnika na youtube dotyczącgo hard resetu turnigy 9x ale nic to nie daje. 

• 3 tygodnie później...
  • 7 miesięcy temu...
Opublikowano
W dniu 15.03.2023 o 16:03, garwol napisał:

Dzień dobry, mam problem z aparaturą flysky fs-th9x mianowicie po włączeniu aparatury wyświetlacz świeci się cały na niebiesko nic się na nim nie wyświetla, nic się nie dzieje i nic się nie da zrobić. Po wyjęciu i wsadzeniu akumulatorka zasilającego na ok 1 sekundę miga logo startowe i nadal jest to samo, czy ktoś miał może taki problem lub wie jak to naprawić? próbowałem robić reset z poradnika na youtube dotyczącgo hard resetu turnigy 9x ale nic to nie daje. 

Problem dalej występuje? 

Udało się naprawić czy poddałeś się? 

Chcesz to naprawić albo sprzedać aparaturę? 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.