garwol Opublikowano 15 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2023 Dzień dobry, mam problem z aparaturą flysky fs-th9x mianowicie po włączeniu aparatury wyświetlacz świeci się cały na niebiesko nic się na nim nie wyświetla, nic się nie dzieje i nic się nie da zrobić. Po wyjęciu i wsadzeniu akumulatorka zasilającego na ok 1 sekundę miga logo startowe i nadal jest to samo, czy ktoś miał może taki problem lub wie jak to naprawić? próbowałem robić reset z poradnika na youtube dotyczącgo hard resetu turnigy 9x ale nic to nie daje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 Zmień oprogramowanie na alternatywne (ersky9x, opensky). Wymaga podlutowania się do procesora radia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d2f Opublikowano 1 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2023 W dniu 15.03.2023 o 16:03, garwol napisał: Dzień dobry, mam problem z aparaturą flysky fs-th9x mianowicie po włączeniu aparatury wyświetlacz świeci się cały na niebiesko nic się na nim nie wyświetla, nic się nie dzieje i nic się nie da zrobić. Po wyjęciu i wsadzeniu akumulatorka zasilającego na ok 1 sekundę miga logo startowe i nadal jest to samo, czy ktoś miał może taki problem lub wie jak to naprawić? próbowałem robić reset z poradnika na youtube dotyczącgo hard resetu turnigy 9x ale nic to nie daje. Problem dalej występuje? Udało się naprawić czy poddałeś się? Chcesz to naprawić albo sprzedać aparaturę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi