Granacik Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Ciekawe, niemniej dość skomplikowane bo rozumiem ze to folia ? chyba ze positiv, sama koncepcja ciekawa ale już nie robię tyle druków a metodę termo transferową ktorą mam doprowadzoną do perfekcji ( chyba ) Kiedyś próbowałem metody markerowej ale to kompletnie nie zdawało egzaminu, robią tez wypalanie laserem lakieru. No i nie mam już miejsca na drukarce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Ciekawe jak wychodzi czas razem z wytrawianiem względem zwykłego wyfrezowania, bo pomysł ciekawy, ale wygląda na to że więcej roboty przy przeróbce, a efekt gorszy niż przy przeróbce na frezarkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomTech Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 5 godzin temu, Marek_Spy napisał: metodę szelakową A gdzie kolega kupił lakier szelakowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2023 A nie błąd w tekście miało być termo transfer, a taki lakier można samemu zrobić rozpuszczając szelak w denaturacie. 15 godzin temu, Adam P. napisał: Ciekawe jak wychodzi czas razem z wytrawianiem względem zwykłego wyfrezowania, bo pomysł ciekawy, ale wygląda na to że więcej roboty przy przeróbce, a efekt gorszy niż przy przeróbce na frezarkę. Trzeba mieć frezarkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2023 1 godzinę temu, Marek_Spy napisał: Trzeba mieć frezarkę Czyli zamontować do drukarki wrzeciono(chociażby dremelka), widziałem sporo takich projektów. Do prawdziwego frezowania w metalu się nie nada, ale na skrobnięcie 0,035mm miedzi wystarcza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Raczej w mojej trudno bo wymontować to co jest i montować wrzeciono za dużo roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi