Swift Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 Witam Wygląda na dwusystemowe 35MHz/2.4Ghz. Cena 1500 EUR sam nadajnik !!! GRAUPNER MC32 PP
Gość slawekmod Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 A brzydkie toto.Szok.Widziałem na RCgroups.
HANS Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 radio wypasss.. heh z wyglądu.. oczywiscie jesli ktos lubi pulpity.. nie podoba mi sie ze oparte na IFS no i kto wymyslił przełączniki w srodku radia .. co najmniej dziwne.. chyba ze te moduły ze switchami sa przekladane http://www.rc-network.de/forum/showthread.php?t=134944&page=8
Ładziak Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 To pierwszy pulpit Graupnera, który mi się podoba. Poważnie!
mammuth Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 Te guziczki i koleczko pod dragami wygladaja, jakby mialy sie wciskac przy byle ruchu nadgarstkiem, ale to pewnie takie zludzenie tylko - radio tej firmy (za sporo kaski) chyba nie posiadaloby takiej niedorobki ??? :roll: Sam nie wiem czy ladne czy brzydkie, ale skoro musicie to niedlugo mam imieniny - jak kupicie to bede udawal, ze sie ciesze
karlem Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 ...mammuth, nie załapiesz się, bo ja mam pojutrze urodziny PS Choć faktycznie, urodą nie grzeszy... Mimo, żem wierny Graupnerowi od wieeeeelu lat...
radek872 Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 Przypomina troche pulpit jakiegos Dj-a troche przekombinowali :crazy: To chyba odpwiedz na Futabe FX 30 która wg mnie jest ładniejsza jednak to kwestia gustu
Wiesiek Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 WitamWygląda na dwusystemowe 35MHz/2.4Ghz. Cena 1500 EUR sam nadajnik !!! GRAUPNER MC32 PP Witam Drogo to fakt, ale MC-24 tez na poczatku kosztowalo ok. 1400Euro Slawek Musze cie zmartwic ale tak wlasnie maja wygladac pulpity Graupnera. Hans Tak na 100% czy bedzie to IFS to nie byl bym taki pewien,moze Weatronic FHSS?.Trzeba poczekac na pierwsze dostawy do sklepow. Ladziak Tez mi sie podoba,poczekam na aluminiowego nastepce MC-19,MC-22
Leszek_K Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Wiesiek - poczytaj opis - to jest IFS
ECO400 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 :shock: To radio jest piękne Cena trochę nie bardzo ale może jak się wygra w lotka... :wink:
Gość slawekmod Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Mam nadzieję że w metalowej budzie będzie lepiej wyglądało, w każdym razie brzydszego już się zrobić nie da
Wiesiek Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Wiesiek - poczytaj opis - to jest IFS Leszek Opis czytalem,jest IFS,zgoda,atrape MC-32 widzialem na targach w Norymberdze, a co bedzie w srodku ?Pozyjemy zobaczymy Dawid Piekne i kolorowe nadajniki sa za wielkim murem, brzydkie to: MC-24,MC-4000,MC-32.Wybieraj
Leszek_K Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 No, no, a Amerykanie MPX Profi nie chcieli kupowac bo ponoc brzydkie bylo, za malo chromu i innych blyskotek . . . . Edit: Wiesiek - ten link to do sklepu byl - atrap chyba nie sprzedaja Proszę używać opcji Edytuj.Slawekmod.
wojtek-a Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Radio fajne! Teraz pozostaje czekac na wersje dla tych co trzymaja w rekach (MX). Tylko w sumie po co taki wypas. Tak czy inaczej jak model jest w gorze to nie ma za bardzo czasu na ogladanie wyswietlacza i pstrykanie guziczkami.
Leszek_K Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Wojtek-a - wypas powiadasz? To poczytaj sobie forum na yahoo zatytulowane Beyond4000. Grupa ludzi buduje zastepce Profi 4000. Tyle ze przy tym co oni robia 4000 to pikus. A ponoc 4000 to najmocniejszy nadajnik dzisiejszych czasow. Interesujaca lektura - fakt - nie sa to ludzie z dwoma depronowcami w dorobku.
sebarc Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Radio bardzo fajne, zgadzam się z Wojtkiem wszelkie mpxy i sanwy przy tym to zera w porównaniu do Niemieckiego wykonania!
wojtek-a Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 fakt - nie sa to ludzie z dwoma depronowcami w dorobku No tak, to sa raczej nadajniki do zadan specjalnych. Moj wzrok tak daleko nie siega...
instruktor Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Radio bardzo fajne, zgadzam się z Wojtkiem wszelkie mpxy i sanwy przy tym to zera w porównaniu do Niemieckiego wykonania! A Mpx to jakiej jest produkcji :cry:
Leszek_K Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Instruktor - tak jest - i pytanie dodatkowe - jak sie to ma do Profi 4000 jezeli o mozliwosci chodzi. Sadzac po cenie . . . . pozyjemy, zobaczymy.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.