Marcin83 Opublikowano 12 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2023 Witam. Jesli zły temat to pomińcie to. Mam pakiet nimh 2500mAh i chciałbym zadilic nim 6 serw. 3 szt dualsky as82, 2szt Towe pro mg90s i 1sz dualsky as549 i pytanie moje takie jak dlugo będzie pracować ten pakiet? Robiłem próby ,,na ziemi,, i mniej wiejcej ok 1 godzina ale w locie zapewne będzie inny czas. Jak myślicie? Pozdrawiam Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 12 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2023 Zrób jeden lot taki jak zazwyczaj latasz na w pełni naładowanym akumulatorze. Doładuj potem pakiet do pełna, a ładowarka wskaże ile poszło mAh na jeden lot. To pozwoli Ci oszacować na początek na ile lotów sobie możesz pozwolić. Potem możesz sobie średnią z kilku lotów policzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubu2 Opublikowano 12 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2023 Jeśli pakiet jest sprawny, wystarczy Co by zasilić (zabidlić) kilka wyjsć na loty. Nie rozładujesz go tak szybko tymi serwami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin83 Opublikowano 12 Maja 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2023 6 godzin temu, mac napisał: Zrób jeden lot taki jak zazwyczaj latasz na w pełni naładowanym akumulatorze. Doładuj potem pakiet do pełna, a ładowarka wskaże ile poszło mAh na jeden lot. To pozwoli Ci oszacować na początek na ile lotów sobie możesz pozwolić. Potem możesz sobie średnią z kilku lotów policzyć. No przecież ? 3 godziny temu, bubu2 napisał: Jeśli pakiet jest sprawny, wystarczy Co by zasilić (zabidlić) kilka wyjsć na loty. Nie rozładujesz go tak szybko tymi serwami. No teraz sprawdzałam i takie 3 godziny latania. Dzięki Panowie za pomoc. Wysokości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi