The Baz Opublikowano 7 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2023 Cześć, Jestem nowym w tematyce RC. Przypadkowo na wyprzedaży garażowej kupiłem nowego Rock Crawlera. Okazało się jednak, iż brak mu baterii/modułu baterii. Czy ktoś wie czego powinienem szukać? Do tej pory nie trafiłem na baterię, która by pasowała w to gniazdo. zdjecia na dysku gmail https://drive.google.com/drive/folders/1hhqLpyqxInD8V2YrPTbWxKRyDC4zBfyt Z góry dziękuję za wszelkie podpowiedzi. Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zibi76 Opublikowano 8 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2023 Moim zdaniem dobrym rozwiązaniem by było sprawdzenie na regulatorze na jakim napięciu pracuje i przerobić to gniazdo na jakieś popularne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Baz Opublikowano 12 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2023 Dziękuję za podpowiedz, tylko który to regulator? Na silniczku odpowiedzialnym za skręcanie znalazłem 10v, silnik główny pomiędzy 6-10v, a na regulatorze jesli go dobrze identyfikuje nic nie ma. czy jeśli wstawię 10v akumulator będzie OK? Jaki typ/model wybrać? dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 12 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2023 A regulamin forum przejrzałeś ? Powitalnia to nie temat do dyskusji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Baz Opublikowano 17 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2023 Przepraszam, za kontynuowanie dyskusji w POWITALNI, ale pomimo rejestracji i przyjęcia mnie, nie mogę zakładać wątków w żadnych innym obszarze. Tylko powitalna podczas chęci założenia nowego wątku nie jest "wyszarzona". Mogę prosić o podpowiedź dlaczego tak jest? Dziękuję, Dawid 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi