The Baz Posted September 7 Share Posted September 7 Cześć, Jestem nowym w tematyce RC. Przypadkowo na wyprzedaży garażowej kupiłem nowego Rock Crawlera. Okazało się jednak, iż brak mu baterii/modułu baterii. Czy ktoś wie czego powinienem szukać? Do tej pory nie trafiłem na baterię, która by pasowała w to gniazdo. zdjecia na dysku gmail https://drive.google.com/drive/folders/1hhqLpyqxInD8V2YrPTbWxKRyDC4zBfyt Z góry dziękuję za wszelkie podpowiedzi. Dawid Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zibi76 Posted September 8 Share Posted September 8 Moim zdaniem dobrym rozwiązaniem by było sprawdzenie na regulatorze na jakim napięciu pracuje i przerobić to gniazdo na jakieś popularne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Baz Posted September 12 Author Share Posted September 12 Dziękuję za podpowiedz, tylko który to regulator? Na silniczku odpowiedzialnym za skręcanie znalazłem 10v, silnik główny pomiędzy 6-10v, a na regulatorze jesli go dobrze identyfikuje nic nie ma. czy jeśli wstawię 10v akumulator będzie OK? Jaki typ/model wybrać? dziękuję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shock Posted September 12 Share Posted September 12 A regulamin forum przejrzałeś ? Powitalnia to nie temat do dyskusji... Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Baz Posted September 17 Author Share Posted September 17 Przepraszam, za kontynuowanie dyskusji w POWITALNI, ale pomimo rejestracji i przyjęcia mnie, nie mogę zakładać wątków w żadnych innym obszarze. Tylko powitalna podczas chęci założenia nowego wątku nie jest "wyszarzona". Mogę prosić o podpowiedź dlaczego tak jest? Dziękuję, Dawid 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts