Marcin81 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Super film! Muza równie dostojna jak szybowce w locie. Ocena - celujący :wink: Jak będe w wakacje w Połczynie Zdroju muszę się na jakąś wydmę wybrać -KONIECZNIE!
pawel4090 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Z przyjemnością popatrzyłem na pływające w powietrzu szybowce, wspaniały widok, coraz bardziej mnie pociągają...
darek.3333 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Piękne, majestatyczne szybowce nad pięknym morzem ładnie ujęte. :wink: Na szybowcach 1:1 latam od 26 lat. Modelarstwo zaczęliśmy z synem od rozbicia modelu spalinowego w zeszłym roku, mamy dwa elektryki i marzymy o szybowcach. Tylko na płaskim terenie to jednak nie to....
modelpiotrek Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Rewelacyjnie zrealizowany film ze wspaniałą muzyką pokazuje jak piekne jest latanie modelami szybowców.Moje Gratulacje !!!!
Tomisław Piotr Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Ładne zdjęcia, montaż trochę nieskładny. Wiem, że filmowane ad hoc. Na następny raz radziłbym wymyśle jakąś historię i zabra ze sobą statyw. To naprawdę ułatwia zrobienie filmu. Ale szczere gratulacje
grzegorzp Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Witam, bardzo ładny filmik, fajnie się oglądało :wink:
Peter Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Piekny film. Ja poprosze o nastepne. PS. Jesli to nie problem,tytul i wykonanie muzyki-prosze o informacje.
diem Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Pierwszy to theme z filmu The Island. Drugi to theme z Gladiatora bodajze (juz filmik z dysku skasowalem wiec nie jestem pewien).
Peter Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Pierwszy to theme z filmu The Island. Dzieki,o ten pierwszy kawalek mnie interesowal.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.