endriuRC Opublikowano 9 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2023 Witajcie po zbudowaniu depronowego SU-37 tak mi się latanie i budowanie spodobało że leci kolejny projekt tym razem padło na Amerykanskiego F-22 ✈️ . Dzisiaj wizyta w drukarni i mamy plany modelarskie ściągnięte z rcplans. Model budowany będzie z pianki Diall kupionej w castoramie. Muszę podzielić plany skrzydeł na pół ponieważ arkusz pianki nie pokrywa całości Zakupiłem za 82zł piankę firmy Diall o grubości 6mm 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 10 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2023 Zaczynamy świetną zabawę:) stery pionowe oraz poziome gotowe wraz z wlotami powietrza i dolną czescia kadluba. Myślę czy by ich nie wzmocnic płaskownikiem węglowym. Połówki skrzydeł kleiłem żółtym cyjanoakrylem. Na wzmocnienie dodałem plaskownik węglowy i wkleiłem górną część kadłuba. Edit... W jeden dzień wkleiłem wszystko co było do wklejenia ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 25 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2023 Mocowanie serw czyli kanapka z płyty xps 2x 6mm co daje 12mm myślę że to rozwiązanie jest najlepsze. W dniu jutrzejszym model zostanie pomalowany całościowo i zostanie wsadzić wyposażenie i oblatany. Pomalowałem dzisiaj górę. Będzie czerwone maskowanie 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 5 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2023 Malowanie zakończone pozostało zamontować elektronikę i oblot Edit Aktualnie czekam na silnik 2212/2200kv bo z moim turnigy 2200kv leci na dupe nie idzie wyważyć za nic w świecie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 18 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2023 Poleciał mimo tragicznej pogody gdzie wiało i było bardzo zimno. Bardzo przyjemny model w pilotażu Silnik 2212 2200kv Regulator Redox 40A Serwa TowerProMG90S Bateria Tatuu 2300mah 75C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 30 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 Dzisiejsze imieninowe latanko ;D 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 30 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 Super Andrzej ... Sprawnie to zrobiłeś A przy okazji ... Najlepszego Andrzej, pomyślności życzę !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amadi Opublikowano 30 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 Dokładnie, wszystkiego najlepszego i samych udanych lotów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 30 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 Dziękuję Panowie ! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 23 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi