a74BACK Opublikowano 27 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2023 Argument zainstaluj/kup Linuxa, a uchronisz się przed wirusami zaiste zabawny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 27 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2023 Po kilku dniach obserwacji nic nie wydarzyło się - na szczęście. Ale trochę nerwów było. Tym bardziej, że zawsze ignorowałem takie maile i każdego przestrzegałem przed tym. Najważniejsze, że to fałszywy alarm z mojej strony ale czujnym należy być zawsze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2023 Irek, przeskanuj system jeszcze kilka razy w pewnych odstepach czasu. Jak nic nie zostanie wykryte, isnieje spore prawdopodobienstwo, ze nic sie nie stalo. Masz jak najbardziej racje - takich maili nie wolno otwierac. Od razu jako spam kwalifikowac. Nie wiem, jakiego programu uzywasz, ale jesli Outlook, to da sie w nim zdefiniowac filtry, ktore zaleznie od nadawcy badz zawartosci beda automatycznie kasowaly tego typu maile. Inne programy zapewne tez posiadaja taka funkcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi