PiotrK. Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 okazuje się, że czytając wątki na forum mogę znacznie poszerzyć swój zasób słownictwa i wiedzę o ortografii polskiej: apstrakcyjnie bendzie bendzyna choroskopie dwuch dzienkuję krutko metalowymy mnustwo narazie nerwós nie wypał nieumią plany dla począdkującego podjołem podłanczałem podłańczam pomuc prent przyczaśnięty skoąplikowany słópki stanoł transwormator tryba umżeć włukno wogle wogule wontek wyposarzony zaczoł zdech za kułkiem zamiezasz żadkiego żeczywiście nie podaję autorów, czym zapewne naruszam copyright, ale gdyby ktoś się upierał to mogę dopisać.... słownik będę uzupełniał edytując ten wpis; zgłoszenia (tzn cytat i URL) proszę przesyłać przez PM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirex Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 normalnie.........mjut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 dawaj z nikami będzie loża szyderców + osoby które to przeczytają może się zastanowią nad swoja pisownia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Bardzo cenna inicjatywa z Qpowym rozszerzeniem. "Jestem za, a nawet przeciw..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pleses Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Nie będąc na tamtym forum...biorę udział w akcji chcę pisać poprawnie Jezu jak się cieszę :crazy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 a może Pleses jest Ci przyjemnie jak ktoś napisze: jezó ale superaśna ćeńżaruwka gratlóie Panó :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pleses Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Nie, ale nie dlatego, że napisał z błędami, ale dlatego, że nic do rzeczy nie wniósł. A na marginesie... tak się zastanawiam, czy od tej pory walić byka w co drugim słowie (pszes czyztom pżekorem), czy w obawie przed napiętnowaniem zaprzestać pisania, bo czasem coś się może zdarzyć. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Ale się pszestrarzyłem jak pszeczytałem nazwem topiku. Normalnie myślałem rze mi oczy krwiom się zalejom albo rze ktoś to specjalnie napisał. Następnym razem ópszedźcie mnie kiedy takie ortografki będom... P.S. Powyższe błędy są zamierzone. Chciałem sprawdzić czy potrafię z takimi błedami napisać. Niestety, nie potrafie bo musiałem zmieniac formę wyrazu na niepoprawną, czyli nie jestem :crazy: ( no może czasami :lol2: ) P.S. II Teraz na poważnie, jak zobaczyłem temat topicu to wyplułem kawę, ręka niechcący strąciłem głośnik. Tak reaguję na błędy. Nie wspomnę że w kieszeni katana mi się otwiera... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Nie wiem czego się czepiacie ? Nie macie co robić ? To czepcie się prądu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Nie macie co robić ? To czepcie się prądu W sumie pomysł niezły. Jak kobieta/żona nie ma ochoty się popieścić to trza samemu, choćby z prądem :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Przy pieszczeniu prądem , człowiek za bardzo sie wychyla ,a to nie jest zbyt bezpieczne !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_skot Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 musk sie lasóje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 z óżentu nie odpowiem na lasowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 Moja córka dziś wyjeździła na łyżwach 3 godziny a ja jej towarzyszyłem. Świetna zabawa. Z tym że ona kręci sie jak fryga ,a ja jak słoń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Czy nikomu nie przeszkadzało o że napisałem o łyżwach ,a przeszkadzają tak bardzo błędy ortograficzne. Czyżby można pisać byle co i gdzie byle ortograficznie i to kolegom nie przeszkadza?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pleses Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Masz dużego plusa - super eksperyment :-) Osobiście uznałem, że coś Ci się pomyliło i wstukałeś tą informację nie tu gdzie potrzeba i nie dla tych dla których była ona przewidziana. Naprawdę ciekawe co inni użytkownicy forum sobie pomysleli? :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Kaszana zone to i "kaszaniarskie texty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Liczę że sie dowiem/dowiemy . Mimo wszystko brak reakcji już jest jakąś odpowiedzią. Trochę to złośliwie zrobiłem bo jak ktoś pisze że keson musi być kryty i od dołu i góry to mnie trafia, ale jak ktoś pisze "wzur" to mogę to zrozumieć że w jednej wypowiedzi ktoś się myli raz czy 2 a nawet 3. Teraz co do ortografii to przygotuje jak i skąd zainstalować mozlilę 2 ze sprawdzaniem pisowni i jak sie tego używać wraz z opisem i zdjęciami. Potem można już będzie gnębić delikwentów którzy notorycznie unikają pisania po Polsku. Chyba każdy raz na jakiś czas pisze np. z pracy szybkiego posta i może się pomylić i nie mieć czasu sprawdzić pisownię? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pleses Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 To może zakaszanię tak... wszyscy jak tu jesteśmy piszmy z błędami, piszmy wszystko jedno o czym, wszystko jedno gdzie, modele róbmy najbrzydsze i wykonujmy je jak najbardziej niechlujnie, najlepiej niech wogóle nie latają, a jeśli zechcą to je rozwalajmy o glebę. Nie bedzie lepszych, czy gorszych :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Tomku z tego co pamiętam to Mozilla sprawdza pisownie od wersji 1.6 albo 1.8 :wink: Pozdrawiam, Bartek. P.S. Tu masz linka: http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&t=17&id=1875 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.