instruktor Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Czy nie łączysz "Kaszany zone" z kaszaną na reszcie forum i z życiem modelarskim Info dla Bartka 22.35 !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Tomku z tego co pamiętam to Mozilla sprawdza pisownie od wersji 1.6 albo 1.8 :wink: Pozdrawiam, Bartek. P.S. Tu masz linka: http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&t=17&id=1875 Bartku nawet IE można do tego zmusić. Ja napisałem że akurat dla mozili 2 ale można sobie to samo wgrać do innych przeglądarek. Ręce opadają . Przykład wypowiedzi ni z gruszki ni z pietruszki (jak to sie ma do tematu o pisaniu treściwie lub ortograficznie na forum ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Czy nikomu nie przeszkadzało o że napisałem o łyżwach ,a przeszkadzają tak bardzo błędy ortograficzne.Czyżby można pisać byle co i gdzie byle ortograficznie i to kolegom nie przeszkadza?? Ale w tamtej wypowiedzi przecinka zapomniales. I to niejednego. Bawmy sie w interpunkcje tez. :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 W dodatku wyraz "byle" sie powtarza w tym samym zdaniu. Katastrofa ! Dwa zdania i już zapracowałem na pałę z polaka . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Mi akurat chodzilo o wypowiedz o lyzwach. A wiec jesli chodzi o wypowiedzi i ich korekte/ swego rodzaju cenzure to moze do adminow i moderatorow dolozymy osobe odpowiedzialna za korekte bledow ortograficznych (korektor glupio brzmi). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrK. Opublikowano 5 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 ortografia, gramatyka i stylistyka: -jak widzicie, mimo zachęty ze strony niektórych Kolegów nie podaję autorów tych językowych koszmarków -nie wytykam również zwykłych literówek -nie komentuję, nie pastwię się nad nikim słownie i nie czuję wyższości z tego powodu, że ktoś robi błędy -uważam, że prawidłowe wyrażanie swoich myśli i stosowanie języka jest podstawową umiejętnością każdego człowieka -wątek umieściłem wcale nieprzypadkowo w dziale, w którym śmiejemy się ze swoich własnych przypadłości i co w tym złego? wypowiedź o łyżwach - uznałem że to pomyłka pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Moja córka dziś wyjeździła na łyżwach 3 godziny To ty masz córke ?? A za OT dostaniesz 1pkt ostrzeżenia jak admin wytrzeźwieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 W dodatku wyraz "byle" sie powtarza w tym samym zdaniu.Katastrofa ! Dwa zdania i już zapracowałem na pałę z polaka . Bawmy sie w interpunkcje tez. Czy was powaliło ??Czy to jest forum modelarskie czy polonistyczne ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Czy was powaliło ??Czy to jest forum modelarskie czy polonistyczne ?? Forum modelarskie, owszem. Ale poprawna polszczyzna też mile widziana :devil: No i jakość merytoryczna też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Ja "zmilczałem" uznawszy, że Tomkowi cos sie "pomydliło"... Ale dyskusja za to ciekawa się zrobiła... I PFM jest modelarskie, jak Maciek napisał, a poprawność pisania, to element kultury osobistej, jak to też chyba Romek, b. słusznie zauważył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Tomku, oczywiście że IE można do tego zmusić, ale jak powiedziałeś do Mozilli, o Ci podrzuciłem linka żebyś nie musiał się za dużo przemęczać wpisując adres . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 ta tylko to Poleskie Forum Modelarskie. Wiece co by było gdyby na rcgroups ludzie walili dziesiatki błędów? po prostu bym ich nie czytał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.