wojcio69 Opublikowano 1 Stycznia Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia OK, można się śmiać, ale jeszcze nie teraz. Dopiero po przeczytaniu tekstu. Poszukuję odbiornika do Futaba 18SZ i teoretycznie nie mam z tym problemu, bo wpisuję hasło w wyszukiwarkę Google i dostaję pierdyliard propozycji. Niejaki kłopot pojawia się przy cenie i ewentualnie ilości kanałów. Faktycznie odbiornik jaki potrzebuję wystarczy jak będzie miał 3 kanały i cenę powiedzmy +/- 200zł. Ponieważ nadajnik Futaba 18SZ obsługuje (teoretycznie) wszystkie rodzaje systemów futaboskich, to mógłbym kupić pierwszy zadowalający mnie odbiornik i powinnmo być OK. Problem pojawia się gdy czytam opis odbiornika na stronie sprzedającego (patrz przykładowe zdjęcie). Przecież jak w odbiorniku ustawię sobie MULTI lub S-FHSS albo T-FHSS czy jakiś inny, który jest do wyboru, to na którymś powinno się zbindować. Ale ja się na tym nie znam. Ja z orkiestry, ja tu tylko sprzątam Podpowiedzcie jaki niskobudżetowy odbiornik kupić z zasięgiem 300-500m (może być więcej) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr_O. Opublikowano 11 Stycznia Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia Podany przez Ciebie R2006GS będzie działał z Twoim nadajnikiem. Poniżej tabela nadajników i odbiorników Futaby i ich współpracy. FUTABA_Empfaenger_Senderuebersicht1.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 11 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia Dzięki za info. Narazie zakupiłem Corona R8SF. Podobno u innych działa. Zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 11 Stycznia Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia Z najtańszych i oryginalnych został chyba ten https://modelemax.pl/pl/futaba/32056-futaba-odbiornik-r3106gf-t-fhss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi