qba Opublikowano 30 Września Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 1 Października Udostępnij Opublikowano 1 Października Chyba się skuszę na takie urządzenie bo regularnie na działce rekreacyjnej, z reguły po koszeniu, zastaję pozostałości w postaci kupki po którymś psie sąsiadów . Tylko nie wiem konkretnie którym i nie mogę zareagować-gdybym miał nagranie to sprawa prosta. https://news.skapiec.pl/polecane-fotopulapki-nie-tylko-do-podgladania-zwierzat/6j537x4?utm_aureus=uoyyb8ccm2%2C5dbb5d3f-093f-43c6-953f-d812f1cb9405 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej68IX Opublikowano 2 Października Udostępnij Opublikowano 2 Października Rafał jeżeli będziesz zamawiał u chińczyka to też się piszę (jeden transport). Mogę już Ci wpłacić kasę. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 2 Października Udostępnij Opublikowano 2 Października Rafał u nas za fotopułapke pracuje Paweł 😄 Wiemy kto Wideo WhatsApp 2024-09-22 o 16.10.39_b35cc2c5.mp4 Wiemy co Ale nie chce z nami gadać 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 2 Października Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 5 godzin temu, Francka napisał: Ale nie chce z nami gadać A to świnia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi