Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. paweln7 Opublikowano 1 Czerwca Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 1 Czerwca Witam Wczoraj trzy godziny , dzisiaj sześć i robota posunęła się troszkę do przodu. CDN 6
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. paweln7 Opublikowano 1 Czerwca Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 1 Czerwca Tyle "maleństwa " mieści się w modelarni ? 9
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. paweln7 Opublikowano 7 Czerwca Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 7 Czerwca Witam CDN 8
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. paweln7 Opublikowano 9 Czerwca Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 9 Czerwca Witam Po co mi to było , kabli jak na choince ? CDN 6
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. paweln7 Opublikowano 16 Czerwca Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 16 Czerwca Witam Znowu parę godzin grzebania i instalacja prawie ogarnięta . Zabrałem dzisiaj Zucha na lotnisko ( tylko zapomniałem rury do skrzydeł ) ale i tak pojeździłem nim po pasie. ZUCH.mp4 CDN 7
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. paweln7 Opublikowano 25 Czerwca Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 25 Czerwca Witam Parę godzin grzebania i znowu troszkę do przodu. CDN 8
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. paweln7 Opublikowano 21 Lipca Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 21 Lipca Witam nic się nie dzieje to wrzucimy mały spoiler. Wideo WhatsApp 2024-07-21 o 17.45.38_67d1d1d8.mp4 Dziś Zuch poczuł powietrza , parę rzeczy jest do poprawy ( wychylenia wysokości 5X za duże ,lotek 2X za duże ) trzeba poprawić zamki maski oraz wymienić serwa w klapach wyprostować podwozie bo po lądowaniu deko nie trzyma wymiarów. oto film z oblotu CDN 8
robas69 Opublikowano 21 Lipca Opublikowano 21 Lipca Paweł, i tak pięknie wygląda w powietrzu. Wszystko poprawisz i będzie super.
modelpiotrek Opublikowano 21 Lipca Opublikowano 21 Lipca Paweł pewnie już masz go gotowy na jutrzejszy oblot
mirolek Opublikowano 22 Lipca Opublikowano 22 Lipca Pięknie się prezentuje w powietrzu - drobne poprawki i w górę, chcemy więcej 😁 ms
Rekomendowane odpowiedzi