modelpiotrek Opublikowano 14 Lutego Opublikowano 14 Lutego Już połowa lutego a tematu nie ma za chwilkę myślę że zaczną się pikniki nasze więc warto wiedzieć na kiedy planować wolne XVII Międzynarodowy Piknik Modelarski w Raciborzu 6,7,8 Wrzesień 2024 2
robertus Opublikowano 14 Lutego Opublikowano 14 Lutego to co znalazłem Wstępny termin Piankolotów na lotnisku modelarskim SKMRC Turlej Lipiec 5-7 Potwierdzone terminy Pucharu Polski F4H-P ze wszystkimi organizatorami: 18-05-2024 Płock 08-06-2024 Częstochowa lotnisko Rudniki 13-07-2024 Piotrków Tryb. lotnisko SKMRC Turlej 10-08-2024 Bobrowniki lotnisko SKM 31-08-2024 Kielce lotnisko KMS Kowala 2
gregjan Opublikowano 15 Lutego Opublikowano 15 Lutego Puchar Centralnej Europy Modeli Wodnosamolotów- edycja 2024r. https://wodnosamoloty.com 2
robertus Opublikowano 3 Marca Opublikowano 3 Marca W dniu 8 czerwca 2024 zaczynamy na lotnisku Aeroklubu Jeleniogórskiego. Dzień później spotykamy się na górze szybowcowej w Jeżowie Sudeckim. W czasie lotów modeli na lotnisku aeroklubowym specjalna niezależna komisja wybierze jeden najfajniejszy model. Zwycięzca otrzyma Puchar Karkonoszy ufundowany przez Starostę Powiatu Karkonowskiego. Wpisowe 50 zł. Skopiowałem z wydarzenia na FB
RAFALR30 Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca A gdzie "zapodział się" kalendarz na naszej stronie w którym były wpisywane wszystkie imprezy/spotkania modelarskie?
Rekomendowane odpowiedzi