modelpiotrek Opublikowano 14 Lutego Udostępnij Opublikowano 14 Lutego Już połowa lutego a tematu nie ma za chwilkę myślę że zaczną się pikniki nasze więc warto wiedzieć na kiedy planować wolne XVII Międzynarodowy Piknik Modelarski w Raciborzu 6,7,8 Wrzesień 2024 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 14 Lutego Udostępnij Opublikowano 14 Lutego to co znalazłem Wstępny termin Piankolotów na lotnisku modelarskim SKMRC Turlej Lipiec 5-7 Potwierdzone terminy Pucharu Polski F4H-P ze wszystkimi organizatorami: 18-05-2024 Płock 08-06-2024 Częstochowa lotnisko Rudniki 13-07-2024 Piotrków Tryb. lotnisko SKMRC Turlej 10-08-2024 Bobrowniki lotnisko SKM 31-08-2024 Kielce lotnisko KMS Kowala 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregjan Opublikowano 15 Lutego Udostępnij Opublikowano 15 Lutego Puchar Centralnej Europy Modeli Wodnosamolotów- edycja 2024r. https://wodnosamoloty.com 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 3 Marca Udostępnij Opublikowano 3 Marca W dniu 8 czerwca 2024 zaczynamy na lotnisku Aeroklubu Jeleniogórskiego. Dzień później spotykamy się na górze szybowcowej w Jeżowie Sudeckim. W czasie lotów modeli na lotnisku aeroklubowym specjalna niezależna komisja wybierze jeden najfajniejszy model. Zwycięzca otrzyma Puchar Karkonoszy ufundowany przez Starostę Powiatu Karkonowskiego. Wpisowe 50 zł. Skopiowałem z wydarzenia na FB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFALR30 Opublikowano 6 Marca Udostępnij Opublikowano 6 Marca A gdzie "zapodział się" kalendarz na naszej stronie w którym były wpisywane wszystkie imprezy/spotkania modelarskie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 17 Marca Udostępnij Opublikowano 17 Marca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi