robloz Opublikowano 15 Lutego Udostępnij Opublikowano 15 Lutego Ma może ktoś ten zestaw? https://nastik.pl/produkt/sf-fokker-d-vii-arf-ciemno-niebieski/ Chodzi mi , jakie są zamontowane serwa, głównie na wysokość. W opisie zestawu są 16 g. W wycięcia pasują np. Tower pro SG 92R - moment ok.2.5 kg (przynajmniej tak jest w opisie i takie akurat mam wolne) Co myślicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 16 Lutego Udostępnij Opublikowano 16 Lutego Serwo SG92R to serwa "mini" o wadze ok.9g ... moim zdaniem zbyt słabe do takiego modelu. Tower Pro obecnie tak podupadło z jakością, że wątpię aby te serwa miały choć połowę deklarowanych parametrów Zastosuj na wysokość i kierunek serwa "midi" czyli 16-20g ...np HS 81 jeśli silnik elektryczny lub HS 82 MG jeśli spalinowy . Mam podobnej wielkości albatrosa o rozpiętości ok. 110cm na silniku elektrycznym z pakietem 3600mAh i bezawaryjnie od wielu lat pracują tam serwa TP MG90s .... ale to było wiele lat temu, dziś te serwa zrywają tryby w mniejszych i lżejszych modelach. ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi