endriuRC Opublikowano 19 Marca Udostępnij Opublikowano 19 Marca Siemaneczko mam problem ze wskaźnikiem zasięgu między aparaturą a odbiornikiem nie pokazuje mi w ogóle siły zasięgu. Odbiorniki jakie narazie mam zbindowane to HITEC MINIMA/FRSKY DELTA 8. Czy może być to wina odbiorników ze nie wysyłają do aparatury siły zasięgu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzioch Opublikowano 19 Marca Udostępnij Opublikowano 19 Marca Nie mam już tego nadajnika ale jeżeli mnie pamięć nie myli to co się ma wyświetlić i w którym miejscu ustawiałem w menu ekranów. D wyboru było chyba ze 4 ekrany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Józef 21 Opublikowano 19 Marca Udostępnij Opublikowano 19 Marca Andrzej przesyłam zdjęcia telemetrii i sygnału. Może masz wyłączoną telemetrię w radiu. W zakładce ustawienie radia jest WYŁĄCZONE OPCJE jak otworzysz ją jest tam telemetria i trzeba ją włączyć. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 19 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca Godzinę temu, Józef 21 napisał: Andrzej przesyłam zdjęcia telemetrii i sygnału. Może masz wyłączoną telemetrię w radiu. W zakładce ustawienie radia jest WYŁĄCZONE OPCJE jak otworzysz ją jest tam telemetria i trzeba ją włączyć. Jest włączona beż zmian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 20 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca Sprawa została wyjańsiona odbiornik Hitec Minima oraz frsky delta nie mają telemetrii więc nie pokazują siły sygnału. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi