Skocz do zawartości

Radiomaster tx16s nie pokazuje siły zasięgu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaneczko mam problem ze wskaźnikiem zasięgu między aparaturą a odbiornikiem nie pokazuje mi w ogóle siły zasięgu. Odbiorniki jakie narazie mam zbindowane to HITEC MINIMA/FRSKY DELTA 8.  Czy może być to wina odbiorników ze nie wysyłają do aparatury siły zasięgu?

Opublikowano

Nie mam już tego nadajnika ale jeżeli mnie pamięć nie myli to co się ma wyświetlić  i w którym miejscu ustawiałem w menu ekranów. D wyboru  było chyba ze 4 ekrany.

Opublikowano

Andrzej przesyłam zdjęcia telemetrii i  sygnału. Może masz wyłączoną telemetrię w radiu.   W zakładce ustawienie radia  jest WYŁĄCZONE OPCJE jak otworzysz ją jest tam telemetria i trzeba ją włączyć.

telemetria 1.png

telemetria.png

Schowek01.jpg

• Lubię to 1
Opublikowano
Godzinę temu, Józef 21 napisał:

Andrzej przesyłam zdjęcia telemetrii i  sygnału. Może masz wyłączoną telemetrię w radiu.   W zakładce ustawienie radia  jest WYŁĄCZONE OPCJE jak otworzysz ją jest tam telemetria i trzeba ją włączyć.

telemetria 1.png

telemetria.png

Schowek01.jpg

Jest włączona beż zmian 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.