endriuRC Opublikowano 19 Marca 2024 Opublikowano 19 Marca 2024 Siemaneczko mam problem ze wskaźnikiem zasięgu między aparaturą a odbiornikiem nie pokazuje mi w ogóle siły zasięgu. Odbiorniki jakie narazie mam zbindowane to HITEC MINIMA/FRSKY DELTA 8. Czy może być to wina odbiorników ze nie wysyłają do aparatury siły zasięgu?
Bodzioch Opublikowano 19 Marca 2024 Opublikowano 19 Marca 2024 Nie mam już tego nadajnika ale jeżeli mnie pamięć nie myli to co się ma wyświetlić i w którym miejscu ustawiałem w menu ekranów. D wyboru było chyba ze 4 ekrany.
Józef 21 Opublikowano 19 Marca 2024 Opublikowano 19 Marca 2024 Andrzej przesyłam zdjęcia telemetrii i sygnału. Może masz wyłączoną telemetrię w radiu. W zakładce ustawienie radia jest WYŁĄCZONE OPCJE jak otworzysz ją jest tam telemetria i trzeba ją włączyć. 1
endriuRC Opublikowano 19 Marca 2024 Autor Opublikowano 19 Marca 2024 Godzinę temu, Józef 21 napisał: Andrzej przesyłam zdjęcia telemetrii i sygnału. Może masz wyłączoną telemetrię w radiu. W zakładce ustawienie radia jest WYŁĄCZONE OPCJE jak otworzysz ją jest tam telemetria i trzeba ją włączyć. Jest włączona beż zmian
endriuRC Opublikowano 20 Marca 2024 Autor Opublikowano 20 Marca 2024 Sprawa została wyjańsiona odbiornik Hitec Minima oraz frsky delta nie mają telemetrii więc nie pokazują siły sygnału.
Rekomendowane odpowiedzi