Popular Post cyrax_ojz Posted March 21 Popular Post Share Posted March 21 w oczekiwaniu na dodatki i inne regulatory do gąsienicowej ładowarki zabieram się za druk kolejnej maszyny tym razem będzie kołowa wywrotka 75cm długości napęd 6x6 z tym potworkiem troszkę zejdzie bo dopiero wydrukowałem tylną ramę i częściowo przednią ale powoli jest co dłubać tnąc koszty skłaniam się do wydrukowania takich futurystycznych opon z tpu 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post cyrax_ojz Posted March 23 Author Popular Post Share Posted March 23 w piątek dostałem silniki można było zacząć walczyć z kablami 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukaszjb Posted March 24 Share Posted March 24 Gdzie kupujesz wyposażenie?Wysłane z mojego SM-A127F przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyrax_ojz Posted March 24 Author Share Posted March 24 10 godzin temu, lukaszjb napisał: Gdzie kupujesz wyposażenie? aliexpress np silniki tu https://pl.aliexpress.com/item/1005003793207652.html?spm=a2g0o.order_detail.order_detail_item.3.74dd43ceqssPJw&gatewayAdapt=glo2pol 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
przemo Posted March 26 Share Posted March 26 Fajne to projekt gdzieś kupiłeś czy może własna robota ? Jaka skala ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyrax_ojz Posted March 26 Author Share Posted March 26 Godzinę temu, przemo napisał: Fajne to projekt gdzieś kupiłeś czy może własna robota ? Jaka skala ? tak jak poprzednia ładowarka kupiony skala 1:14 https://cults3d.com/en/3d-model/home/1-14-kitten-703-articulating-dump-truck 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyrax_ojz Posted March 28 Author Share Posted March 28 druk opon troszkę jeszcze potrwa 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
przemo Posted March 28 Share Posted March 28 Z czego drukujesz wozidło? I opony sądzę że TPU albo jakiś Flex? Jaka masz drukarkę ? Bo jakość jest świetna ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyrax_ojz Posted March 28 Author Share Posted March 28 1 godzinę temu, przemo napisał: Z czego drukujesz wozidło? I opony sądzę że TPU albo jakiś Flex? Jaka masz drukarkę ? Bo jakość jest świetna ? bambu lab p1s warstwa 0.12 pla+ 0.2 dla tpu 1 opona 98g drukuje się 7h opony z tpu eryone czy jaskos tak z amazona za 80zł wyrwałem reszta pla+ esun ciemno żółty/złoty bo różnie ten kolor opisują Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post cyrax_ojz Posted April 3 Author Popular Post Share Posted April 3 owocne święta względnie ogarnięta większość brakuje już tylko świateł na kabinie i nalepki dla obu maszyn ? 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefisto.boogie Posted April 3 Share Posted April 3 Jeśli żona nie przegląda to można wiedzieć przybliżony koszt części potrzebnych do zbudowania? ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyrax_ojz Posted April 3 Author Share Posted April 3 9 minut temu, mefisto.boogie napisał: Jeśli żona nie przegląda to można wiedzieć przybliżony koszt części potrzebnych do zbudowania? ? okolice 1000 zł silniki 7szt 360zł regulatory 3szt 130zł akurat udało się wyrwać o połowę taniej niż normalnie siłowniki 2szt 115zł łożyska 35zł śrubki 50zł drobne pierdoły typu kable ledy krańcówki 50zł 4kg filamentu 260zł 350h druku bezcenne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post cyrax_ojz Posted May 22 Author Popular Post Share Posted May 22 trochę to trwało ale w końcu zorganizowałem sobie kawałek miejsca do zabawy budowę czas zacząć ? 10 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts