Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. cyrax_ojz Opublikowano 21 Marca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 21 Marca w oczekiwaniu na dodatki i inne regulatory do gąsienicowej ładowarki zabieram się za druk kolejnej maszyny tym razem będzie kołowa wywrotka 75cm długości napęd 6x6 z tym potworkiem troszkę zejdzie bo dopiero wydrukowałem tylną ramę i częściowo przednią ale powoli jest co dłubać tnąc koszty skłaniam się do wydrukowania takich futurystycznych opon z tpu 7
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. cyrax_ojz Opublikowano 23 Marca Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 23 Marca w piątek dostałem silniki można było zacząć walczyć z kablami 7 1
lukaszjb Opublikowano 24 Marca Opublikowano 24 Marca Gdzie kupujesz wyposażenie?Wysłane z mojego SM-A127F przy użyciu Tapatalka
cyrax_ojz Opublikowano 24 Marca Autor Opublikowano 24 Marca 10 godzin temu, lukaszjb napisał: Gdzie kupujesz wyposażenie? aliexpress np silniki tu https://pl.aliexpress.com/item/1005003793207652.html?spm=a2g0o.order_detail.order_detail_item.3.74dd43ceqssPJw&gatewayAdapt=glo2pol 1
przemo Opublikowano 26 Marca Opublikowano 26 Marca Fajne to projekt gdzieś kupiłeś czy może własna robota ? Jaka skala ?
cyrax_ojz Opublikowano 26 Marca Autor Opublikowano 26 Marca Godzinę temu, przemo napisał: Fajne to projekt gdzieś kupiłeś czy może własna robota ? Jaka skala ? tak jak poprzednia ładowarka kupiony skala 1:14 https://cults3d.com/en/3d-model/home/1-14-kitten-703-articulating-dump-truck 1
przemo Opublikowano 28 Marca Opublikowano 28 Marca Z czego drukujesz wozidło? I opony sądzę że TPU albo jakiś Flex? Jaka masz drukarkę ? Bo jakość jest świetna ?
cyrax_ojz Opublikowano 28 Marca Autor Opublikowano 28 Marca 1 godzinę temu, przemo napisał: Z czego drukujesz wozidło? I opony sądzę że TPU albo jakiś Flex? Jaka masz drukarkę ? Bo jakość jest świetna ? bambu lab p1s warstwa 0.12 pla+ 0.2 dla tpu 1 opona 98g drukuje się 7h opony z tpu eryone czy jaskos tak z amazona za 80zł wyrwałem reszta pla+ esun ciemno żółty/złoty bo różnie ten kolor opisują
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. cyrax_ojz Opublikowano 3 Kwietnia Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 3 Kwietnia owocne święta względnie ogarnięta większość brakuje już tylko świateł na kabinie i nalepki dla obu maszyn ? 6
mefisto.boogie Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia Jeśli żona nie przegląda to można wiedzieć przybliżony koszt części potrzebnych do zbudowania? ?
cyrax_ojz Opublikowano 3 Kwietnia Autor Opublikowano 3 Kwietnia 9 minut temu, mefisto.boogie napisał: Jeśli żona nie przegląda to można wiedzieć przybliżony koszt części potrzebnych do zbudowania? ? okolice 1000 zł silniki 7szt 360zł regulatory 3szt 130zł akurat udało się wyrwać o połowę taniej niż normalnie siłowniki 2szt 115zł łożyska 35zł śrubki 50zł drobne pierdoły typu kable ledy krańcówki 50zł 4kg filamentu 260zł 350h druku bezcenne
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. cyrax_ojz Opublikowano 22 Maja Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 22 Maja trochę to trwało ale w końcu zorganizowałem sobie kawałek miejsca do zabawy budowę czas zacząć ? 11 1
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. cyrax_ojz Opublikowano 27 Października Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 27 Października na Poznańskich targach hobby 7
Rekomendowane odpowiedzi