Atomizer Opublikowano 10 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia Szukam takiego silnika EMAX GT5325/09 Albo innej marki ale o podobnych parametrach najlepiej dostępny w kraju nowy ze sklepu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy_R Opublikowano 10 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia https://nastik.pl/produkt/dualsky-ga2000-4-kv400-2200w/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomizer Opublikowano 11 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia Hmmmmm ? Zastanawiam się też nad tym EMAX SILNIK GT5335/09 ale waży sporo bo aż 720g. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziobak Opublikowano 11 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia https://modelemax.pl/pl/emax-silniki/30889-emax-silnik-gt5335-09 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomizer Opublikowano 25 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia ? myślę myślę i wymyśliłem sobie tak ? ...może zacznę od śmigła bo EMAX SILNIK GT5335/09 obsłuży mi max. tylko śmigło 22" , ale to trochę małe śmigło dla mojego projektu ! Potrzebował bym śmigło około 28" aby pasowało lepiej. Znalazłem śmigło 27" (Śmigło APC 27x13 E - Electric) no i do tego śmigła oczywiście silnik ? Gdzie takie zabawki sprzedają bo mam problem aby znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomizer Opublikowano 11 Lipca Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca Szukałem tego silnika EMAX GT5325/09 ale w kraju brak. Najbardziej podobny to chyba DUALSKY GA3000.5 kv380 2900W , ale ma inne parametry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy Markiton Opublikowano 29 Lipca Udostępnij Opublikowano 29 Lipca Ten Dualsky dość odbiega kv ? 380 - 220.....Czyli jeszcze mniejsze śmigło a chciałeś 28" ? Czyli musisz iść z kv w dół... 130 ? 150 ? Pozdrawiam - Jurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi