zbjanik Opublikowano 19 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia Nabyłem ten silnik "w pakiecie" z innymi, potrzebna mi jakaś podstawowa identyfikacja, żeby może znaleźć mu zastosowanie. Wał ma 2 mm, jest oczywiście bezszczotkowy i elegancko działa. Bedę wdzięczny za informacje, może go znacie i rozpoznajecie? Chodzi o ten widoczny w całości, w tym ładnym fiolecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinolesno Opublikowano 19 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia Zbyszku takie silniki np w edf-ach są stosowane. Wysłane z mojego SM-M215F przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbjanik Opublikowano 19 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia Dobra, to jest już jakiś trop. Dzięki Marcin! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Lis Opublikowano 19 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia Ten fioletowy ,będzie z bardzo wysokim KV , może jakieś mikro śmigiełko znajdzie zastosowanie do tego silniczka . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi