Ares Opublikowano 27 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia Jedzie ktoś? Bilet dosyć drogi ale chyba warto. Dziwi mnie tylko jedna rzecz : przy zamawianiu biletu trzeba podać numer dowodu tożsamosci.W dobie Rodo trochę to podejrzane ,przecież to tylko piknik lotniczy. Też tak mieliście? Mam nadzieję że będzie fajnie https://facebook.com/events/s/sempair-optimi-show-official/736036248711108/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 27 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia Cześć. Ja się wybieram w niedzielę, też podawałem nr dowodu, widocznie tak musi być, mają wymagania jeżeli chodzi o wstęp. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy_R Opublikowano 27 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 20 minut temu, Ares napisał: trzeba podać numer dowodu tożsamosci Weź pod uwagę, na jaki obiekt wchodzisz. Takie są wymagania i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 27 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 7 minut temu, Jerzy_R napisał: Weź pod uwagę, na jaki obiekt wchodzisz. Takie są wymagania i tyle. Też o tym pomyślałem, nie jest to zwykłe lotnisko jak w Lesznie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ares Opublikowano 27 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2 godziny temu, robert.pilot napisał: Cześć. Ja się wybieram w niedzielę, też podawałem nr dowodu, widocznie tak musi być, mają wymagania jeżeli chodzi o wstęp. Pewnie masz rację,w sumie to obiekt wojskowy .Nie pomyślałem w pierwszej chwili o tym. Też jade w Niedziele? Być może gdzieś tam się spotkamy. W sumie też tak średnio zorganizowali bo na każdy dzień jest potrzebny oddzielnie bilet więc gdyby ktos chciał jechac na 2 dni to trochę drogo. No ale w dobie kryzysu to w sumie trochę ich rozumiem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi