AndrzejC Opublikowano 29 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia Czy ktoś z kolegów jest w posiadaniu takiej instrukcji? I czy ktoś z Kolegów może wgrać polskie menu do tego radia? A.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Walenciak Opublikowano 30 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia W sprawie polskiego menu skontaktuj się z kolegą forumowym o nicku kulfon250. Maciej mi wgrał polskie menu do DS16 2G, chętnie pomaga w przypadku problemów z obsługą radia. Natomiast jeśli chodzi o polską instrukcję do radia Jeti, to taka niestety nie istnieje, w każdym razie ja takie nigdzie nie znalazłem. Radio z polskim menu jest bardzo intuicyjne, więc instrukcja polska jest zbędna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 30 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia Cześć Andrzej, pisz do Macieja (poniżej). Dla mnie robił polskie komunikaty w DS 14. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejC Opublikowano 1 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja Kontakt nawiązany. Dziękuję kolegom za informację tu i na skrzynce ? A.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi