endriuRC Opublikowano 29 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia V Bitwa o Zawiercie już za nami było wspaniale ! Zająłem 9miejsce w debiucie na 19 zawodników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 30 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia Podzielam opinie, zawody udane ale wizerunkowo nieciekawie wyszło na wstępie przy sponsorze, że nie możemy sprawnie rozpocząć zawodów i cztery razy zmieniamy listy startowe Gdy zawody wystartują to liczy sie już tylko kolejna runda i kolejne cięcie a tych w ww2 chyba nie było zbyt wiele, chyba tylko Wiktor Welon przekroczył ostatecznie 1000pkt przy kwalifikacji do finału ale też był w doskonałej formie i rządził. Mnie cieszy podium ww2 dla młodego zawodnika Eskadry Kraków i mam nadzieję, jest to początek dobrych wyników naszego zawodnika. Cieszy też fakt pojawienia się na starcie kilku debiutantów. Jeśli dopisuje pogoda i zawodnicy to dzień spędzony na walkach aircombat zawsze jest udany. Jeśli ktoś ma zdjęcia lub filmy to proszę o udostępnienie. ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 30 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia Godzinę temu, mirolek napisał: Podzielam opinie, zawody udane ale wizerunkowo nieciekawie wyszło na wstępie przy sponsorze, że nie możemy sprawnie rozpocząć zawodów i cztery razy zmieniamy listy startowe Gdy zawody wystartują to liczy sie już tylko kolejna runda i kolejne cięcie a tych w ww2 chyba nie było zbyt wiele, chyba tylko Wiktor Welon przekroczył ostatecznie 1000pkt przy kwalifikacji do finału ale też był w doskonałej formie i rządził. Mnie cieszy podium ww2 dla młodego zawodnika Eskadry Kraków i mam nadzieję, jest to początek dobrych wyników naszego zawodnika. Cieszy też fakt pojawienia się na starcie kilku debiutantów. Jeśli dopisuje pogoda i zawodnicy to dzień spędzony na walkach aircombat zawsze jest udany. Jeśli ktoś ma zdjęcia lub filmy to proszę o udostępnienie. ms Dla mnie zaszczytem było w 2 rundzie w ww2 pogonić troszkę za tobą bo zostaliśmy w trójkę ? i ani ja ani ty mnie nie trafiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 15 Maja Udostępnij Opublikowano 15 Maja Nic nie pojawiło się ze zdjęć czy filmów po tych zawodach, z tego co miałem zmontowałem swoje "spojrzenie" ms 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi