instruktor Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 "gdzyz jestem przykuty do kul i siedze w domu " Artur co narozrabiałeś ? :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snelek Opublikowano 11 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Witam, Na poczatku szybko, a teraz za wolno, ale caly czas do przodu. Stan mojego modelu na dzien dzisiejszy jest taki. Powolnymi krokami zmierzam do konca, chcial bym do konca tygodnia jak sie uda dokonczyc to co pozostalo i myslec o oklejaniu. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bojler Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Jest to bardzo fajny model samolotu, który ładnie lata choć jest trochę trudny w pilotażu lecz to ponoć zależy od umiejętności i doświadczenia pilotującego. A tak wygląda: Uploaded with ImageShack.us Owiewki na kołach były zamontowane do dekoracji , do lotów były zdjęte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 A tak lata Filmik trochę uszkodzony na początku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 A to moje cudo ,gdzies jest tutaj na forum relacja z budowy. http://www.youtube.com/watch?v=PdNkDDUdEww http://www.youtube.com/watch?v=-6txJhHK58Y Teraz planuje zrobic jeszcze jednego tyle ze orginalne plany powiekszyc o 180% i na 15cm bezyne ulotnic ten z filmu latał na 4cm thunder tiger tyle ze byl robiony od podstaw i uzyte były inne materiały niż SIG zalecił i zmieniona konstrukcja co dało wage juz nie kojaze ale cos 1700G gotowy do lotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bojler Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 To ja dodam filmik z oblotu Grześka modelu na lotnisku w Świebodzicach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Dzieki Romku za zamieszczenie filmu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snelek Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Gratuluje slicznych modeli. Mam nadzieje ze moj bedzie tez kiedys przez kogos podziwiany zwlaszcza ze to moj pierwszy samodzielnie zbudowany model. W srode musze zakupic balse i moze do konca tyg. bedzie juz caly. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.