endriuRC Opublikowano 19 Maja Udostępnij Opublikowano 19 Maja Sopwitch pup leży już u mnie od Grudnia w końcu ruszyłem z budową tego pięknego samolotu. Mam wsadzone pręty węglowe i zastanawiam się jaki ile mm zrobić skłon skrzydeł. Sylwetka tego samolotu jest przepiękna ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 20 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja Dzisiaj pomalowałem samolot 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 21 Maja Udostępnij Opublikowano 21 Maja Super wygląda ? ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 21 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja Godzinę temu, mirolek napisał: Super wygląda ? ms Dziękuję Mirku ! Dalszy etap prac przy modelu już jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 24 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja Cosik wyszło ciekawego ?. Czekam na silnik i będę kończył budowę Edit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 25 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja Silnik zapożyczony z Rolanda bo do sopwitcha jeszcze nie przyszedł... całe wyposażenie jest na samym przodzie prócz serw które są zgodnie z planami od Marka 720g do lotu ale -20g będzie jak wymienia kółka na piankowe. Jutro filmik z oblotu maszyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 26 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja Wojnaaa !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 4 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 16 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca Kilka zdjęć z wczorajszego latania 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi