alchemique Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Hej! Był ktoś ostatnio na pałacowej? Da się tam dojechać czy błoto po pas? Jutro zapowiadają fajną pogodę, można by się troche pobujać po niebie. Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 13 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 Byłem dziś na Celulozy, dojazd bez zadnego problemu. Ciekawi mnie jak tam Pałacowa wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaro Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 Ja się jutro (sobota) wybieram na pajacową. Zobaczę czy da się dojść na piechotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 14 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 To powodzenia, jak się nie utopisz w błocie to pisz,moze sie wtedy wybierzemy jakoś na tygodniu Pawel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaro Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Dojście z Kabat bezproblemowe Jeszcze troszkę błota jest, ale buty zostają na nogach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 15 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 A autkiem się dojedzie? Ja jutro chyba podskoczę, jakbyś chciał się zabrać to daj cynk. Pozdro 600 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaro Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Nie wiem jak wygląda droga od Wilanowa, bo ja przyszedłem od strony lasu. Podejrzewam, że dojedziesz bezproblemowo, widziałem ze cztery samochody modelarzy i drugie tyle od PPG. Natomiast ja w tym tygodniu nie polatam, odbiornik mi się wylogował (spectrum 6100e :? ) w krążeniu i model przeszedł w spiralę śmierci. Muszę zrobić nowy kadłub i kupić lepszy odbiornik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Natomiast ja w tym tygodniu nie polatam, odbiornik mi się wylogował (spectrum 6100e :? ) w krążeniu i model przeszedł w spiralę śmierci. Trochę OT. Jakieś szczegóły ?? Sam się wylogował czy zasilanie ? - trochę to dziwne bo jest to ciut niebezpieczne ( wada TEGO odbiornika ?? ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaro Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Nie zasilanie. Antenki były zbyt mocno styrane. Niestety nie zwracałem na to należytej uwagi. Choć z drugiej strony producent mógłby trochę trwalej je mocować. Ciężko upchnąć w wąskim kadłubie odbiornik i jeszcze wystawić anteny na zewnątrz bez zbędnego wyginania drucików. Kupuję teraz odb z długimi antenami, będzie łatwiej go montować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.