Jump to content

Pałacowa

alchemique

Recommended Posts

Posted

Hej!

Był ktoś ostatnio na pałacowej? Da się tam dojechać czy błoto po pas? Jutro zapowiadają fajną pogodę, można by się troche pobujać po niebie.

Paweł

Posted

Nie wiem jak wygląda droga od Wilanowa, bo ja przyszedłem od strony lasu. Podejrzewam, że dojedziesz bezproblemowo, widziałem ze cztery samochody modelarzy i drugie tyle od PPG. Natomiast ja w tym tygodniu nie polatam, odbiornik mi się wylogował (spectrum 6100e :? ) w krążeniu i model przeszedł w spiralę śmierci. Muszę zrobić nowy kadłub i kupić lepszy odbiornik :(

Posted
Natomiast ja w tym tygodniu nie polatam, odbiornik mi się wylogował (spectrum 6100e :? ) w krążeniu i model przeszedł w spiralę śmierci.

Trochę OT.

Jakieś szczegóły ?? Sam się wylogował czy zasilanie ? - trochę to dziwne bo jest to ciut niebezpieczne ( wada TEGO odbiornika ?? )

Posted

Nie zasilanie. Antenki były zbyt mocno styrane. Niestety nie zwracałem na to należytej uwagi. Choć z drugiej strony producent mógłby trochę trwalej je mocować. Ciężko upchnąć w wąskim kadłubie odbiornik i jeszcze wystawić anteny na zewnątrz bez zbędnego wyginania drucików. Kupuję teraz odb z długimi antenami, będzie łatwiej go montować

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.