Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Lucjan Opublikowano 21 Czerwca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca Przedstawiam prosty szybki i tani sposób na wykonanie "pokrowców " na skrzydła , w postaci instrukcji obrazkowej. 6 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucjan Opublikowano 22 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca Do kompletu wykonałem pojemnik na dodatkowe wyposażenie modelu. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ares Opublikowano 22 Czerwca Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 3 godziny temu, Lucjan napisał: Do kompletu wykonałem pojemnik na dodatkowe wyposażenie modelu. A wie Pan ,że to jest bardzo prosty i dobry pomysł! Muszę sobie coś takiego wykonać na skrzydła. Do niewielkiego modelu można zrobić taki wymiar ,że wejdzie cały płat. Dodatkowo myślę ,że można okleić całość taśmą pakową w rolce celem zabezpieczenia przed wilgocią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucjan Opublikowano 22 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 20 minut temu, Ares napisał: A wie Pan ,że to jest bardzo prosty i dobry pomysł! Muszę sobie coś takiego wykonać na skrzydła. Do niewielkiego modelu można zrobić taki wymiar ,że wejdzie cały płat. Dodatkowo myślę ,że można okleić całość taśmą pakową w rolce celem zabezpieczenia przed wilgocią. Można też okleić folią samoprzylepną lub pomalować lakierem bezbarwnym ,co dodatkowo wzmocni konstrukcję. Można też wykonać skrzynię na kadłub. Dobrą tekturę i akcesoria można kupić w tym sklepie : https://centrumpakowania.com/tektura-w-arkuszach/2319-3149-arkusz-tektury-1000x700mm-mikrofala-a1.html#/22-ilosc_szt_-1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi