young Opublikowano 11 Lipca Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 6 godzin temu, Patryk Sokol napisał: Oblatujesz w Regułach? Tak, nie ukrywam że miłoby mi było jak byś był 😄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 11 Lipca Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca Cd: Dzisiaj brak czasu. Z prac to oszlifowane połówki skrzydeł papierem 1000 i czekają na 3 warstwę lakieru. Oszlifowany centropłat przed pierwszym malowaniem. Zrobiłem tak jak / Czarek / 🫣 Patryk pisał : wtopiłem dwie warstwy maty w żywice za pomocą pędzelka i już. Bez żadnego dociskania . Wyszło całkiem dobrze i szybko. Jutro malowanie. (3 warstwa połówki i 2x centropłat). Sądzę że ten profil/model lubi opływ bardziej turbulentny niż laminary 😁 pewne niedoskonałości pomogą 🙃 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Sokol Opublikowano 11 Lipca Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 4 godziny temu, young napisał: Zrobiłem tak jak Czarek pisał Następny... Jakbym dostawał złotówkę, za każdym razem, jak ktoś na lotnisku mówi na mnie "Czarek", to bym już ze 20zł zarobił... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 11 Lipca Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca Wypada zwrócić honor 🫣a na lotnisku masz piwo 🍻 tylko jakie preferujesz 🍺 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 12 Lipca Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca Jutro weekend więc czas dla rodziny a przy okazji utwardzenie lakieru. Szukałem w swoich zasobach elektroniki do wykorzystania w modelu. Zmuszony jestem iść po kosztach i wsadzić to co mam a nie to co bym chciał, ( za duże , za ciężkie , ale bez ponoszenia kosztów - wiecie jak to bywa :)). Odbiornik najmniejszy jaki znalazłem w szufladzie to AR6610T. pakiet 3S 850 mAh. Regulator Turnigy Dulux 30A nie pamiętam czy sprawny a dodatkowo szukam karty do programowania. Czeka mnie przelutowanie złączek, skrócenie kabli. Do poniedziałku przerwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy_R Opublikowano 8 Września Udostępnij Opublikowano 8 Września Jakieś słowo, choćby malutkie... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 11 Września Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września Ok, słowo malutkie: Budowę modelu jak na początku wspomniałem rozpocząłem przed remontem mieszkania . W związku ze remont trwa a ja jestem główną siłą roboczą i sponsorem, przyjemność odłożona na później ( a szkoda) . Temat będzie dokończony. O czym poinformuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy_R Opublikowano 11 Września Udostępnij Opublikowano 11 Września No tak, są rzeczy ważne i ważniejsze. To w ramach "zabicia" czasu jadę na ryby... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi