DJDIT Opublikowano 10 Września Udostępnij Opublikowano 10 Września Dziękuję wszystkim którzy brali udział w organizacji pikniku, byłem pierwszy raz i się nie zawiodłem! śmiało mogę powiedzieć, że warto było jechać 460km z Piły. Fantastycznie, że udało się to wszystko połączyć z powietrzną bitwą choć w niedzielę nie mogłem zostać z uwagi na odległość, może gdyby tak 12 max 13 to bym zaczekał. Poznałem też kilku nowych kolegów których nie widziałem na innych piknikach albo tylko z internetu. Zawsze warto się spotykać i integrować na takich imprezach. Do zobaczenia za rok! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 10 Września Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września Teraz, DJDIT napisał: Dziękuję wszystkim którzy brali udział w organizacji pikniku, byłem pierwszy raz i się nie zawiodłem! śmiało mogę powiedzieć, że warto było jechać 460km z Piły. Fantastycznie, że udało się to wszystko połączyć z powietrzną bitwą choć w niedzielę nie mogłem zostać z uwagi na odległość, może gdyby tak 12 max 13 to bym zaczekał. Poznałem też kilku nowych kolegów których nie widziałem na innych piknikach albo tylko z internetu. Zawsze warto się spotykać i integrować na takich imprezach. Do zobaczenia za rok! Darku dziękuję Ci bardzo że dałeś się przekonać by do nas wpaść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaderjk Opublikowano 10 Września Udostępnij Opublikowano 10 Września To już ostatni filmik, pokazujący imponującą frekwencję w tym roku! Wysłane z mojego 23013PC75G przy użyciu Tapatalka 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AKocjan Opublikowano 10 Września Udostępnij Opublikowano 10 Września mój przelot MiGiem-29 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 10 Września Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 11 Września Udostępnij Opublikowano 11 Września Muszę przyznać , że Robert (Robertus) zrobił wielki i ciekawy pokaz z swoją drużyną "DSP" . Jego muza do latania opowiadająca o swojej pasji ,oraz zgromadzenie takiej ilości ludzi do wspólnego pokazu, było super . Polecam oglądać filmik zrobiony przez kogoś (nie ja), ale go udostepniam . Wielkie Brawa . 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 11 Września Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września Dokładnie to było wspaniałe jeszcze trochę fotek od naszego fotografa Tomka tyle że na fb https://www.facebook.com/media/set?vanity=czeska.fotografiaa&set=a.1052517326877229&locale=pl_PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 12 Września Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września Trzecia część trylogii z naszego pikniku w Raciborzu Zapraszamy za rok !!!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 14 Września Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września LOTowski 787 Tomka z Białegostoku w pokazie nad Raciborzem Ojj zrobił ogromne wrażenie na przejeżdżających w samochodach mieszkańcach 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 14 Września Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września Tak wygląda na dziś piknikowe lotnisko a że Odra idzie do góry jutro będzie pływać 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej68IX Opublikowano 14 Września Udostępnij Opublikowano 14 Września 36 minut temu, modelpiotrek napisał: Tak wygląda na dziś piknikowe lotnisko a Że Odrą idzie do góry jutro będzie pływać Jaka szkoda, że powyżej tego miejsca pikniku nie mamy największego w Polsce zbiornika przeciwpowodziowego - zasuwy są podniesione??? 36 minut temu, modelpiotrek napisał: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 14 Września Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 53 minuty temu, Andrzej68IX napisał: Jaka szkoda, że powyżej tego miejsca pikniku nie mamy największego w Polsce zbiornika przeciwpowodziowego - zasuwy są podniesione??? Andrzej te pytanie do Wód Polskich nie do mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy Markiton Opublikowano 14 Września Udostępnij Opublikowano 14 Września Może to i idiotycznie zabrzmi - przecież to są naturalne tereny zalewowe ? I tej glebie pod wypaloną trawą tylko dobrze zrobi ?? - Jurek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 14 Września Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 1 minutę temu, Jerzy Markiton napisał: Może to i idiotycznie zabrzmi - przecież to są naturalne tereny zalewowe ? I tej glebie pod wypaloną trawą tylko dobrze zrobi ?? - Jurek Zdecydowanie dobrze jej zrobi . Najgorzej się mają od Chałupek do Krzyżanowic bo tam ich żaden zbiornik retencyjny nie uchroni .Racibórz jest zabezpieczony przez Buków i zbiornik Racibórz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy_R Opublikowano 14 Września Udostępnij Opublikowano 14 Września Koledzy będą organizować kolejną edycję zawodów wodnosamolotów... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 14 Września Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 39 minut temu, Jerzy_R napisał: Koledzy będą organizować kolejną edycję zawodów wodnosamolotów... Jutro Wam pokażę jak będzie wyglądać miejsce do zawodów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaderjk Opublikowano 14 Września Udostępnij Opublikowano 14 Września Jakby tydzień wcześniej była taka pogoda to by pikniku nie było... :-(Wysłane z mojego 23013PC75G przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 15 Września Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września A tak dziś w niedzielę. Woda cały czas idzie do góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 16 Września Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września Ogrom tragedii w okolicznych miejscowościach, sam Racibórz tym razem miał więcej szczęścia niż w 97 Na zdjęciach piknikowe oraz zbiornik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 16 Września Udostępnij Opublikowano 16 Września Straszna tragedia dla wszystkich, których dotknął ten kataklizm. Ogromnie wszystkim współczuję. Jutro jedziemy z darami do miejsca, w którym zbiera je parafia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi