Swift Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Witam Graupner najwyraźniej pozazdrościł Multiplexowi Mini Maga https://shop.graupner.de/webuerp/servlet/AI?ARTN=9544 W zestawie jest silnik bezszczotkowy i regulator 35A. Cena ok. 140 EUR - niestety znacznie wyższa od MM. PP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Mnie osobiście MM nie imponuje, jest cięzki i mały. Wole multiplexową wersje Pipera ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 No, no... fajny ten Trainer... ale ja tam dalej jestem na MiniMagiem xD ertman_176, a mi właśnie dlatego się podoba MM jest cięzki i mały - nie dość, że stabilny.. to jeszcze jak wiadomo - "małe jest piękne". No, ale o gustach się nie dyskutuje P.S pewnie nie tylko ja to zauważyłem, ale Graupner i Multiplex powielają swoje produkty. Np. Tipsy - EasyStar, Dicrus - EasyGlider, Dicrys (ten mały xD ) - Fox, teraz ten Trainer - Minimag. To tylko kilka przykładów i tylko z tych 2 firm... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swift Opublikowano 25 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Na stronie Graupnera (link jak wyżej), jest już dostępna instrukcja do pobrania (PDF). Oprócz silnika bezszczotkowego i regulatora, w zestawie są jeszcze pływaki i co ciekawe, mocowany w pobliżu krawędzi spływu, na grzbiecie kadłuba, sterowany serwem, zaczep do holowania szybowców (szczegóły widac na zdjęciu w insrukcji). Tylko ta cena ok. 150 EUR. PP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.