RCadam Opublikowano 10 Września Udostępnij Opublikowano 10 Września Cześć, jestem Adam. Swoją przygodę z dronami rozpocząłem w 2013 roku. W firmie potrzebny był operator wielowirnikowca i wybrano akurat mnie. Kupiliśmy pełen komplet od firmy RCConcept z Warszawy, przeszedłem szkolenie oraz zdałem egzamin na operatora wielowirnikowca. Byłem przeszczęśliwy z posiadania papierowego świadectwa kwalifikacji . Nie ukrywam, że od kilku lat wykonuję loty tylko rekreacyjne i zwyczajnie wypadłem z obiegu. Dron, który wówczas kupiłem leży w pudle i zajmuje miejsce. Zarejestrowałem się tutaj aby móc go wystawić na giełdzie - do tego będę potrzebował 20 postów, jako że na 100% nie dorównuję wiedzą Wam, postaram się nienachalnie od czasu do czasu coś skomentować, tak aby móc w pewnym momencie wystawić moją maszynę na sprzedaż. A nuż się ktoś zainteresuje? PS: Uważam, że mój Y6XXL jest dość nietypowy, więc wstawiam fotkę (mam nadzieję, że nie dostanę za to po głowie). Pozdrawiam, Adam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 10 Września Udostępnij Opublikowano 10 Września Niewielu tu droniarzy, więc rybek na to słaby tu, popatrz na FB, jest wiele giełd dronowych, zawsze to tam jest bardziej docelowy odbiorca niż tutaj-modelarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RCadam Opublikowano 10 Września Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września Poszperałem trochę po tematach i faktycznie, tak czy siak chętnie będę tutaj zaglądał bo jest na co popatrzeć, macie piękne hobby - a może nawet styl życia. Dzięki Ci za radę Marcinie - chyba z niej skorzystam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 11 Września Udostępnij Opublikowano 11 Września Przykro mi ale na giełdzie nie da się wystawić. Giełda na tym forum to przywilej i niestety albo stety trzeba zasłużyć na możliwość korzystania z giełdy. Jest wymagana określona liczba (20) merytorycznych postów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi