endriuRC Opublikowano 19 Września Opublikowano 19 Września Witam, w związku że szykuje nam się na zawody fajna pogoda otwieram listę zawodników i proszę o zgłaszanie się na maila jjanus36@gmail.com lub SMS 603577241 1.Jarosław Janus. WWI, WWII 2. Zbigniew Bzdęga. WWI, WWII 3. Andrzej Spólnik WWI, WWII 4. Mirosław Skowroński. WWI, WWII 5. Kamil Gontarczyk. WWI, WWII 6. Tomek Bakalarz WWI 7. Marek Betka. WWI, WWII 8. Andrzej Błoch WW II 9. Oskar Nowacki WWI, WW II 10. Dominik Stolarek WW II 11. Tomasz 'Papa' Śmigielski WW I ,WWII 12. Krzysztof Wieczorek. WWI, WWII 13. Wojciech Krajnik. WWI, WWII
mirolek Opublikowano 23 Września Opublikowano 23 Września Bardzo udane zawody, dopisała pogoda i publiczność. Stadion nie wielki ale dzięki temu zawodnicy ciasno sie trzymają a walka na malej przestrzeni skutkuje dużą ilością cięć ... i kolizji 😁 Trzy razy naprawiałem Fokkera ( w tym dwa razy po kolizji z Wojtkiem Krajnikiem .... sledził mnie chyba 😂) ale ostatecznie tym jednym modelem udało się wdrapać na podium. Dziękuję organizatorom i mam nadzieję, że za rok znów się tam spotkamy 👍 krótka relacja tu: ms 1
Rekomendowane odpowiedzi