samolocik Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Cześć, https://www.arthobby.pl/szybowce/ znalazłem informację na głównej stronie o promocji w postaci rabatu 15% w dniach 30.10 - 10.11 edycja: 2 list 2024: UWAGA! Pojawiła się aktualizacja w ogłoszeniu o promocji informująca aby przy składaniu zamówienia użyć kodu FRIED2024 Cytuj
samolocik Opublikowano 30 Października Autor Opublikowano 30 Października 26 minut temu, witold_pi napisał: nie działa 😞 Napisz do sklepu. Chyba są równe rabaty dla nas i dla "zagranicy" tym bardziej że w zachodnich sklepach dla paru szybowców widziałem ceny takie jak na krajowej stronie dla nas. Cytuj
Tomek G. Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Rabat jest udzielany po wypełnieniu koszyka ! Cytuj
samolocik Opublikowano 30 Października Autor Opublikowano 30 Października U mnie to samo. Trzeba pisać do sklepu na maila 😞 Cytuj
samolocik Opublikowano 31 Października Autor Opublikowano 31 Października Napisałem do sklepu. odpowiedź: ..."Dzień dobry, wszystko działa poprawnie, po złożeniu zamówienia wysyłamy informację z kwotą do zapłaty oraz terminem realizacji. (...)"... Oznacza to, że po złożeniu zamówienia NIE NALEŻY za nie płacić tylko poczekać na maila z podaniem kwoty do zapłaty, która uwzględnia rabat. edycja: 2 list 2024: UWAGA! Pojawiła się aktualizacja w ogłoszeniu o promocji informująca aby przy składaniu zamówienia użyć kodu FRIED2024 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi