ToMarkov Opublikowano 7 Lutego Opublikowano 7 Lutego Witam, Kupiłem odbiorniki x8r które nie chciały połączyć się z moim radiem taranis x9d+ - wiem, musi byc kompatybilne firmware modulu wew i zew czyli odbiornika jak i musi to współgrać z opentx zainstalowanym w radiu. Problem w tym, ze juz próbowałem najnowszego softu ktory mozna pobrac ze strony opentx.org jednak dalej nie moge nic ze spobą połączyć. Czy ma może ktoś w swoich plikach - wszystkie potrzebne firmware radia, odbiornika i modułu nadanika oraz wsad karty SD aby ze sobą mogły się zbindować ? Jak pobieram najnowsze oprogrmowanie ze strony opentx i frsky to niestety nie udaje mi się tego ze soba połączyć, nie wiem czy najnowsze juz nie współpracują z tą aparaturą ? Miałęm starsze i wszystko smigało jak nalezy - a tego starszego nie moge pobrac ze strony producenta bo wywala jakis bląd jakby nie było pliku. Mógłby ktoś pomóc "zestawem" naprawczym - jak wgrać to wszystko do radia to w miare ogarniam ale zeby dopasowac odpowiednie wersje to juz powstal mały problem.
robloz Opublikowano 7 Lutego Opublikowano 7 Lutego Jeśli można to podłączę się do tematu, gdyż mam ten sam problem.
arek1989 Opublikowano 7 Lutego Opublikowano 7 Lutego Wydaje mi się, że wszystkie te pliki są dostępne na stronie FrSky, ale wrzucam mój zestaw FW-X6R-X8R-v2.1.0.zip FW-X9DP-V2.2-20180525.zip FW-XJT-v2.1.0.zip
ToMarkov Opublikowano 7 Lutego Autor Opublikowano 7 Lutego 41 minut temu, arek1989 napisał: Wydaje mi się, że wszystkie te pliki są dostępne na stronie FrSky, ale wrzucam mój zestaw Dziekuje Ci bardzo, na tym zestawie działa, nie mogłem znaleźć go na stronie FrSky. Jednak okazuje sie ze jeden z odbiorników nie chce się nadal zbindować. Pewnie jest cos uszkodzony (nowy) - bede reklamował. Teraz mam jeszcze tylko bład z kartą SD - ale mysle ze już ten wsad znajde bo on sporo zajmuje cos ponad 250mb. Dziekuje,
arek1989 Opublikowano 7 Lutego Opublikowano 7 Lutego Godzinę temu, ToMarkov napisał: Dziekuje Ci bardzo, na tym zestawie działa, nie mogłem znaleźć go na stronie FrSky. Jednak okazuje sie ze jeden z odbiorników nie chce się nadal zbindować. Pewnie jest cos uszkodzony (nowy) - bede reklamował. Teraz mam jeszcze tylko bład z kartą SD - ale mysle ze już ten wsad znajde bo on sporo zajmuje cos ponad 250mb. Dziekuje, sprawdź ten: https://www.frsky-rc.com/wp-content/uploads/Downloads/Firmware/X9DP/sdcard-taranis-x9-2.2-20180525.zip
Rekomendowane odpowiedzi