Marcinmb Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 o wlansie to ja tez bym poprosil o cennik jak ktos ma to na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRUUP Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Ponieważ ta firma jest znana i sprawdzona ,może by tą dyskusje faktycznie wyciąć z tego wątku ,a starą część wysłać do X. A stara cześc nazwać ALIBABA i 40% rozbujników (indonezyjskich rozbujników) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasiu Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 może zrobić listę i spytać się o wszystko razem, mnie interesuje cena ASP FS 91AR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Mam dokładnie to samo pytanie co Kwasiu-cena ASP FS91AR? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tikicaca Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 wzialbym jakis model 2,6m. O cene kiedys do nich pisalem to w zaleznosci od modelu od 450usd (katana) do 600usd (pitts s-12). Zebrac sie w kilku konkretnie i zamowic przesylke morska. Wtedy sie oplaca. Nie mam ostatnio czasu zeby sledzic watek, ale jak cos by sie ruszylo to niech ktos da znac na prv to sie pomysli. Zamawialem kiedys u nich kilka silnikow, kontakt ok, przesylka szybka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRUUP Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Dostałem ceny silnikow dle55 i DLE111 DLE111 111CC Gasoline Engine przy zamówieniu 10 szt z przesyłką wychodzi za sztuke 523$ DLE55 55CC Gasoline Engine przy zamówieniu 10 szt. z przesyłką wychodzi za sztuke 285$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek24 Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Cena za jedną sztukę DLE111 wraz z TYMI tłumikami. z przesyłką EMS oraz opłatami paypall wyniosła mnie 776USD, Teraz zastanawiam się czy uzbieramy 10 chętnych czy mam sobie zamawiać sam :/ Kolego KRUUP jaką przesyłkę Tobie zaoferowano? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRUUP Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Marek24, Własciwie to piszac do nich nie sugerowałem przewoźnika. Odpisując mi tez nie napisali jakim. Ale wysłanie jednej sztuki 101$ a dziesieciu 448$ Mowa o DLE111 DLE55 jedna sztuka 76$ a dziesieć 297$. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obara Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 76 :shock: Chyba 276 dolarow. Edit: Pomylka zapewne chodzi Ci o wysylke. Jak mozesz to napisz jakie masz ceny na silniki. Porownamy z tym co ja dostalem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRUUP Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 tak chodziło mi o wysyłke DLE55 55CC Gasoline Engine $280,00 10 szt, po 256$ za sztuke DLE111 111CC Gasoline Engine$499,00 10 szt po 479$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obara Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 No to ja mam pojedyncza sztuke w cenniku 262 i 488. Prosilbym jednak zeby sie nie powolywac w tym sklepie na mnie, bo wolalbym sie nie narazac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRUUP Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 No to ja mam pojedyncza sztuke w cenniku 262 i 488. Są lepsi i lepsiejsi :ble: Zarcik taki :mrgreen: Ale przynajmniej widac jaką cene mozna negocjować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasiu Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 A ja dostałem maila z ceną ASP Fs91AR ASP 4 Stroke FS91AR Engine 152,5$ Chyba zrezygnuję z 4takta i kupię 26cmm benzynę :ble: Może dowiadywał się ktoś o cenę silników 26cmm?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek24 Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 mnie za DLE111 zaproponowano 490USD :/ całe 2 dolary więcej :/ zdzierstwo :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Ja dowiadywałem się ceny silnika HH26ccm And the quotation for the HH26 as follows : Item No.: HH26cc Gas engine Quantity : 1 pc Unit Price : 138usd/pc Are you satisfied with the offer ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Ja dowiadywałem się ceny silnika HH26ccm And the quotation for the HH26 as follows : Item No.: HH26cc Gas engine Quantity : 1 pc Unit Price : 138usd/pc Are you satisfied with the offer ? Oczywiście odpowiedziałeś: No :cry: too expensive Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasiu Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Ja dowiadywałem się ceny silnika HH26ccm And the quotation for the HH26 as follows : Item No.: HH26cc Gas engine Quantity : 1 pc Unit Price : 138usd/pc Are you satisfied with the offer ? Czyli cena podobna do tych z HC. W takim razie dozbieram kasę i kupie w HC w puźniejszym czasie, może dolar spadnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Hehe, nie no, jeszcze nie odpowiedziałem Oczywiście odpowiedziałeś: No :cry: too expensive Czyli cena podobna do tych z HC. W takim razie dozbieram kasę i kupie w HC w puźniejszym czasie, może dolar spadnie Zależy czego potrzebujesz, ten silnik HH ma tylny gaźnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasiu Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Hehe, nie no, jeszcze nie odpowiedziałem Oczywiście odpowiedziałeś: No :cry: too expensive Czyli cena podobna do tych z HC. W takim razie dozbieram kasę i kupie w HC w puźniejszym czasie, może dolar spadnie Zależy czego potrzebujesz, ten silnik HH ma tylny gaźnik. Faktycznie na to nie zwróciłem uwagi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek:D Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Ja z powodzeniem mogę polecić sklep innym. Dobra, miła i sprawna obsługa. Zamawiałem u nich pierwszy raz i jestem zadowolony. Sklep ma dosyć drogie przesyłki, ale trzeba pogadać to mogą wysłać tańszym kurierem(chyba statkiem). Ja zamawiałem 2 tłumiki typu carnister do DLa sobie i koledze i przyszły bez problemu omijając odprawę celną, da się dogadać ze sklepem, żeby wpisali niższą wartość. Tłumiki dotarły bez żadnych uszkodzeń mechanicznych. Pełen profesjonalizm. PS wkrótce ruszy budowa Yaka-54 2,2m, w którym będize zamocowany tłumik, wtedy wszystko będzie widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.