AndrzejC Opublikowano 14 Lutego Opublikowano 14 Lutego Zabrałem się właśnie za moje Coxy, których trochę mi się nazbierało. Dotychczas leżały w pojemniku. Chcę je odnowić i poustawiać na jakichś gustownych podstawkach, ale nie mam pomysłu na te podstawki. Czy ktoś z kolegów ma na to jakiś prosty sposób? A.C.
jarek996 Opublikowano 14 Lutego Opublikowano 14 Lutego 1 godzinę temu, Paweł Prauss napisał: Mówisz i masz Pytal o GUSTOWNE ! 1
Paweł Prauss Opublikowano 15 Lutego Opublikowano 15 Lutego Jak dla mnie są ok i nawet gustowne, ale o gustach się nie dyskutuje... 8 godzin temu, jarek996 napisał: Pytal o GUSTOWNE ! Sie nie podobajo to pokaż lepsze
jarek996 Opublikowano 15 Lutego Opublikowano 15 Lutego 2 godziny temu, Paweł Prauss napisał: Jak dla mnie są ok i nawet gustowne, ale o gustach się nie dyskutuje... Sie nie podobajo to pokaż lepsze Nie wiem czy pokaze, ale wytlumacze. Poniewaz KAZDY silnik to klejnot i dlatego tez powinien byc wyeksponowany jak klejnot, wiec dla mnie najbardziej gustowne sa z drewna! Np. orzech amerykanski (lekko zaolejowany), a stopka moze byc juz z alu 😚
Paweł Prauss Opublikowano Sobota o 16:52 Opublikowano Sobota o 16:52 Co racja to racja. A mahoń może być? Ta akurat jest wytworzona przeze mnie osobiście, bo te od Coxów przejąłem z tzw. dobrodziejstwem inwentarza... zresztą byłeś przy tym obecny w Darmstadt. Dobra, dobra mamy i orzech. Ożeż Ty orzeszku😎 Też sam zrobiłem… 1
AndrzejC Opublikowano Niedziela o 11:19 Autor Opublikowano Niedziela o 11:19 U mnie może drewienka nie ma, ale troche trudu sobie zadałem i stawiam wszystkie moje motorki na pomalowanych proszkowo podkładkach płaskich w różnych średnicach w zależności od wielkości silnika. Pierwszy wyczyszczonyCox już stoi na podstawce. Dodatkowo użyłem do mocowania kawałka kątowniczka plastikowego i dwóch śrubek M2,5. A.C. 1
jarek996 Opublikowano Niedziela o 17:24 Opublikowano Niedziela o 17:24 W dniu 15.02.2025 o 17:52, Paweł Prauss napisał: A mahoń może być? MOZE!!!!! 1
Rekomendowane odpowiedzi