Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zabrałem się właśnie za moje Coxy, których trochę mi się nazbierało. Dotychczas leżały w pojemniku.

Chcę je  odnowić i poustawiać na jakichś gustownych podstawkach, ale nie mam pomysłu na te podstawki.

Czy ktoś z kolegów ma na to jakiś  prosty sposób?

A.C.

coxy.jpg

Opublikowano
2 godziny temu, Paweł Prauss napisał:

Jak dla mnie są ok i nawet gustowne, ale o gustach się nie dyskutuje...

Sie nie podobajo to pokaż lepsze

Nie wiem czy pokaze, ale wytlumacze. Poniewaz KAZDY silnik to klejnot i dlatego tez powinien byc wyeksponowany jak klejnot, wiec dla mnie najbardziej gustowne sa z drewna! Np. orzech amerykanski (lekko zaolejowany), a stopka moze byc juz z alu 😚

Opublikowano

Co racja to racja.

A mahoń może być?

E7739F01-3C6A-4C4D-A7AC-8FB5AC70AE1F.jpeg

Ta akurat jest wytworzona przeze mnie osobiście, bo te od Coxów przejąłem z tzw. dobrodziejstwem inwentarza... zresztą byłeś przy tym obecny w Darmstadt.

Dobra, dobra mamy i orzech.

Ożeż Ty orzeszku😎

Też sam zrobiłem…

B1172D70-97DD-4C7B-A9FA-872BD015187D.jpeg

• Lubię to 1
Opublikowano

U mnie może drewienka nie ma, ale troche trudu sobie zadałem i stawiam wszystkie moje  motorki na pomalowanych proszkowo podkładkach płaskich  w różnych średnicach w zależności od wielkości silnika.

Pierwszy wyczyszczonyCox już stoi na podstawce.

Dodatkowo użyłem do mocowania kawałka kątowniczka plastikowego i dwóch śrubek M2,5.

A.C.

podstawka.jpg

• Lubię to 1
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.