piotr jet Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Warto zajrzeć polecam http://www.bukvorez.ru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niunio2000 Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Witam masz racje i nie które fajnie latają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Dostałem szoku gdy zobaczyłem tą mnogość wyciętych części. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr jet Opublikowano 6 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Witam Ta technologia jest dostępna i u nas!. Problem jest TYLKO taki że trzeba wygenerować bryłę modelu w 3D i pociąć ją na plasterki o gr. 50mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 6 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 To chyba najmniej efektywny sposob robienia skrzydel ze styropianu. W sumie co 50 mm masz spoine kleju. W sumie juz niedaleko do technologii addytywnej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr jet Opublikowano 6 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 To chyba najmniej efektywny sposob robienia skrzydel ze styropianu. W sumie co 50 mm masz spoine kleju. W sumie juz niedaleko do technologii addytywnej... Witam Mnie bardziej chodziło o kadłub. A co to znaczy(technologii addytywnej?... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertK Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Obecnie oferta modeli z klocków bardzo się powiększyła: http://www.bukvorez.ru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 W sam raz na długie zimowe wieczory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi