Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, Andrzej Klos napisał:

Bedzie okazja zobaczenia P-38 Lightning na pokazach w Leszno:

https://dlapilota.pl/wiadomosci/polska/coraz-wiecej-gwiazd-potwierdza-przylot-na-antidotum-airshow-leszno

2 lub 3 lata temu widziałem ten egzemplarz na Antidotum Leszno. Robił wrażenie. Ale w tamtym roku będąc na treningach dzień przed , Corsair przeleciał mi tak z 2 lub 3 metry nad głową ......nie zapomnę tego do końca życia . Wspaniałe uczucie🙂 A czy w Australi w Twojej okolicy również odbywają się jakieś pokazy? Mało sie mówi o tradycjach lotniczych Australi , choć w sumie przypuszczam,że są powiązane z UK.

Opublikowano
2 minuty temu, Ares napisał:

2 lub 3 lata temu widziałem ten egzemplarz na Antidomum leszno. Robił wrażenie. Ale w tamtym roku będąc na treningach dzień przed , Corsair przeleciał mi tak z 2 lub 3 metry nad głową ......nie zapomnę tego do końca życia . Wspaniałe uczucie🙂

Dobrze, ze Cie nie skrocil o polowe, tak jak w Paragraf 22😁 

Opublikowano
8 godzin temu, Ares napisał:

2 lub 3 lata temu widziałem ten egzemplarz na Antidotum Leszno. Robił wrażenie. Ale w tamtym roku będąc na treningach dzień przed , Corsair przeleciał mi tak z 2 lub 3 metry nad głową ......nie zapomnę tego do końca życia . Wspaniałe uczucie🙂 A czy w Australi w Twojej okolicy również odbywają się jakieś pokazy? Mało sie mówi o tradycjach lotniczych Australi , choć w sumie przypuszczam,że są powiązane z UK.

Tak, czesto, nawet w okolicy Brisbane.  Zamiescilem kilka sprawozdan w dziale Imprezy, Za Granica.  

Opublikowano
22 godziny temu, Andrzej Klos napisał:

Dobrze, ze Cie nie skrocil o polowe, tak jak w Paragraf 22😁 

Spokojnie , przy drodze jest płot i stałem na poboczu także pilot wiedział na ile można sobie pozwolić.🙂

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.