Manolo18 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Jeżeli można, też bym bardzio chciał te plany e-mail: igielka_I@interia.pl Z góry dzięki wielkie
losko_rafal Opublikowano 6 Czerwca 2009 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Witam. Jeżeli to możliwe tez bym prosił plany Antka e-mail: losko_rafal@o2.pl Bardzo dziękuję: Rafał
wosiekpl Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Witam Powracam do tematu planow Antka , czy moglbys mi je podeslac . wosiekpl@gmail.com Pozdrawiam
luki19944 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Także proszę o plany luki19944@op.pl
miros18 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Też prosiłbym o plany.Dzięki miros18@o2.pl
JarekF Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 "Antek" widzę ma ogromną popularność, nie tylko na lotniskach aeroklubowych, ale również w świecie modelarskim. To dobrze, bo w końcu to najbardziej popularny na polskim niebie samolot. Ja osobiście nie widziałem na żywo modelu RC. Widziałem jedynie zdjęcia w MODELARZU bardzo ładnie zrobionej makiety modelarza z Czech. Nie będę teraz wysyłał na adresy powyżej cytowane, bo może ktoś Wam już przesłał, dlatego napiszcie mi adresy na PW, kto jeszcze nie ma a chce, to bedę Wam wysyłał te plany.
Sroka Opublikowano 12 Czerwca 2009 Opublikowano 12 Czerwca 2009 Witam ....posiadam plany modelarskie ( konstrukcyjne ) modelu samolotu An-2, wiecej informacji na PM . Sroka .
Ryszardo Opublikowano 13 Czerwca 2009 Opublikowano 13 Czerwca 2009 Witaj Jarku. Proszę o plany An-2 http://www.rycho001@op.pl Pozdrawiam Ryszard.
Ryszardo Opublikowano 14 Czerwca 2009 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Witaj Jarku. Dziękuję za dokumentację AN-2,jestem Twoim dłużnikiem. Pozdrawiam Ryszard.
wosiekpl Opublikowano 14 Czerwca 2009 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Witam Pewnie kolega od planow Antka napisze ze jestem troche natarczywy , ze tylko prosze i prosze ale jak do tej pory nie doszly zadne plany. Byc moze poczta troche szwankuje i pewnie dlatego nic nie doszlo. Jesli to mozliwe to poprosze ostatni raz o plany. wosiekpl@gmail.com lub wosiekpl@poczta.onet.pl badz wosiekpl@wanadoo.es Pozdrawiam
JarekF Opublikowano 15 Czerwca 2009 Opublikowano 15 Czerwca 2009 Kolego Wosiek. Nic takiego nie napiszę . Plany wysłałem na gmail. Mam nadzieję, że dojdą. Pozdrawiam.
marek rokowski Opublikowano 15 Czerwca 2009 Opublikowano 15 Czerwca 2009 troche moze OT - ale może Was to zainteresuje: koncze właśnie projektowac zestaw AN2 elektryk, rozp 1,10m, model juz po oblotach, koncza sie poprawki na desce kreslarskiej - czyli w kompie bedzie dostepny w 3 malowaniach dodatkowo: bedzie opcja tansza - bez nadruku oraz opcja full wypas gdzie bedzie mozna naniesc dowolne malowanie jeszcze na etapie zamówienia:) wyglada i lata... bajerancko! ale wkrótce ocenicie sami wieści mysle ze do konca tygodnia postaram sie umiescic zalegla relacje z budowy prototypu i zdjęcia/filmik z oblotu-lae to już bedzie w stosownym działe (mam nadzieje ze admin się ne iobrazi za tego posta... pozdrawiam MArek Rokowski
JarekF Opublikowano 15 Czerwca 2009 Opublikowano 15 Czerwca 2009 Robert, znowu odrzuciła mi Twoja poczta i nie mogę do Ciebie wysłać. To samo do innego kolegi "królika". Ostatnio nic innego nie robie tylko wysyłam plany. Chcecie sami pobierać ? Proszę bardzo, żadna to tajemnica. Nawet lepiej dla mnie. Poniżej link: http://odsiebie.com/pokaz/3562965---1c65.html
marek rokowski Opublikowano 21 Lipca 2009 Opublikowano 21 Lipca 2009 dzisiaj szukając info na grupie trafiłem znowu na ten wątek śpieszę więc poinformować że mój projekt An-2 w wersji elektryk wyszedł poza fazę testów wiecej jest tutaj:http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=17619 może komuś przyda się ta info, moze jakas inspiracja...
karol p Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 Najlepsze plany modelu antka jakie kiedykolwiek widziałem są do kupienia tu: http://www.vth.de/shop/warenkorb/artikel-einzelansicht/4423/b0920d0a25f1beabb54b2532a00359bb.html A tu jest wątek z budowy tego modelu: http://www.rc-network.de/forum/showthread.php?t=84406 2,4m rozpiętości 13kg wagi konstrukcja klasyczna pozdrawiam karol p
f-150 Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 To też waży 13 kg,ale jest ciut większy i z depronu.Początkowo był spaliną ale po wypadku odbudowany jako elektrykNa starej stronie belgijskiej był opis budowy.
Lech Mirkiewicz Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 Czy móglby ktoś mi podesłać plany do Antonia ? Bo przymierzam się do jego budowy i zbieram dokumentacje... Mój email: lopes91@o2.pl Ewentualnie jak ktoś mógłby skserować mi plany z Planów modelarskich ( pokrywam wszystkie koszty ) to również proszę o kontakt. Z góry dziękuję za pomoc. // dostałem tylko do Wilgi... Do Antka nie widzę ...
Sroka Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 Mateusz ,, plany modelu Wilga i An-2 wyslalem ,napisz ktore otrzymales ,brak potwierdzenia odbioru . Powodzenia ............ Sroka
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.