Paweł karwowski Opublikowano Sobota o 15:39 Opublikowano Sobota o 15:39 Pytam na forum kto lata na wyżej wymienionym silniku. I nie wiem jak na początek ustawić spin 66 . Mam ustawiony pod axi 2826 13. Czy będzie podobnie? Baterie 6s. 2200 mAh. Śmigło - dwa skrzyżowane aeronauty 11/6.
Jerzy Markiton Opublikowano Sobota o 18:57 Opublikowano Sobota o 18:57 Cześć ! Na w/w nie latałem. Ale, jak widać, jest to typowy outrunner więc ustawienia z Axi powinny mu pasować. - Jurek 1
leszek-bart Opublikowano wczoraj o 17:46 Opublikowano wczoraj o 17:46 Dla regulatora nie ma znaczenia czy to Axi , Badas czy silnik przewinięty samemu o ile mają te same parametry . Sprawdź czy regulator się nie grzeje na zadanym śmigle i tyle . 1
Jerzy Markiton Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Które (parametry) silnika są istotne dla regulatora ??? - Jurek
Paweł karwowski Opublikowano 1 godzinę temu Autor Opublikowano 1 godzinę temu Jest masa paramtrów które trzeba wklepać w jeti box-a..chodzi mi o te wyjściowe. Póżniej każdy pilot doregulowuje wszystko żależnie od modelu ,śmigła stylu latania. Ja już dostałem te wyjściowe od Sylwka Kubika. Pozostaje mi tylko doregulowanie pod swój model. To np. stare moje kartki co dostałem od Leszka z Białegostoku.
Rekomendowane odpowiedzi