-==PEGAZ==- Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Mam takie pytanko do osób kupujących w HC: mieliście status NOT AVAILABLE w Warehouse status ? Wszystkie zamówione części mam Reserved (więc były jak zamawiałem). Ale nie mam podglądu na to, czy paczuszkę przygotowują ... Z poprzednimi zamówieniami nie miałem problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 W Warehouse status zawsze miałem Processing, które zmieniało się na Shipped w momencie wysyłki... :shock: Jak płaciłeś? Sprawdź, czy po wejściu w szczegóły zamówienia masz Status Paid. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andych Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Ja mam w historii taki zapis, trafił mi się w opisywanym na forum przypadku błędnie zdefiniowanej ceny towaru który kupiłem, a chodziło o zestaw FPV. Wpis pojawił się po anulowaniu dokonanej i zapłaconej już transakcji, z tym że natychmiast nastąpił zwrot wpłaconej kwoty i właściwie to zorientowałem się o tej zmianie po otrzymaniu zwrotu pieniędzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 27 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Wszystko jest paid. Płaciłem przez paypala i od razu miałem wszystko zatwierdzone ... Tak samo towary mam Reserved ... Ale status przesyłki NOT AVAILABLE ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andych Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Ja też miałem zapłacone, zatwierdzone i czekało na wysyłkę, napisz o jaki towar chodzi będzie łatwiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 27 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 09-00101x10 Nylon Screws HC-50-1100C HobbyKing Super Glue CA (50g / 1.7 RP4S1-35 Corona Synthesized Receiver 4Ch 35 CCPM-ST GTpower Servo Tester OR006-00806 Super Light Multi Spoke Wheel D50x OR006-00905 Super Light Wheel D45xH12 HXT500 HXT500 5g / .8kg / 10sec Micro Ser Także żadne wynalazki ... wszystko jest na stanie ... Będę musiał napisać do nich maila. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andych Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Jak wszystko jest na stanie, to faktycznie tylko bezpośredni kontakt pozostaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 27 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 No i profesjonalizm w pełnej krasie ... Zamówienie już jest processing. W ciągu 10 minut sprawa załatwiona. A oto odp. z HC: " I have checked and confirmed your order for you already, it was not confirmed automatically before, probably because paypal was updating your accounts when you paid us. Everything you ordered is reserved for you, we will process it as soon as possible for you. Thank you for your patience and have a good day : )" ehhh ... jak pięknie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Miałem dokładnie ten sam przypadek. Tylko że sierota ze mnie czekałem 2 tyg kiedy się zmieni na Processing. Wczoraj napisałem o co chodzi z moim zamówieniem i dokładnie jak pisze PEGAZ po 15 min. bylo wszystko OK. Dziś dostałe info że właśnie wysłali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 W moi przyadku zakupy wypadły szybciej niż niejednokrotnie w Polsce. Status "Shipped to destination country" czy cóś takiego było 10 kwietnia, a paczka otrła do domciu 15 kwietnia. Ja tam nie narzekam ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Do tego święta pomiedzy ... Paczka jaka ? Oarcel czy letter ?? A moze EMS ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_W Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Jeśli chodzi o towary, są reserved to ok. Status przesyłki o którym pisał Pegaz jest dostępny dopiero w momencie jak paczka trafi na pocztę w Hong Kongu. Wcześniej jest "not available". No bo jak mają podać status przesyłki, której jeszcze nie nadali ? Miałem podobną sytuację, ponad tydzień nic się nie działo, jedna szybka rozmowa na czacie z obsługą i realizacja ruszyła od razu. Teraz szykuje kolejne zamówienie - trzeba Katanę ulotnić Z HC jestem zadowolony w 100%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ybami Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Ja od soboty mam processing. To długo ? Mam czekać dalej czy pisać do nich ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Pisz natychmiast, tam mają jakieś zacięcia i trzeba im przypomnieć. Tylko jeden warunek pieniądze muszą być już u nich zaksięgowane. Napisz i zobaczysz co Ci odpowiedzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geralt Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Wcześniej jest "not available". No bo jak mają podać status przesyłki, której jeszcze nie nadali ? Status not avialable jest nieprawidłowy! Nie mam teraz już korespondencji z obsługą HC, ale status ten może pojawić się między innymi w czasie złej komunikacji z PayPal. Mnie się przeglądarka wywaliła przy płaceniu i pojawił się taki status. Nie ma co czekać sama obsługa może tego nie zauważyć. Jeżeli ktoś będzie miał taki status należy jak najszybciej wysłać maila lub przy pomocy czata wskazać tą nieprawidłowość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ybami Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Pisz natychmiast, tam mają jakieś zacięcia i trzeba im przypomnieć.Tylko jeden warunek pieniądze muszą być już u nich zaksięgowane. Napisz i zobaczysz co Ci odpowiedzą. Sale date ORDER ID Total Payment Warehouse status 14/4/2009 XXXXXXXXXX $55.59 Paid Processing Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geralt Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Wg mnie twoje pieniądze jeszcze nie doszły. Chyba nie płaciłeś PayPal-em. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 doszły, doszły pisze paid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ybami Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Płaciłem PayPalem i pieniądze doszły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geralt Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 A w moich zamówieniach jest zawsze tak Payment Paypal or Credit Card (Amex / Visa / Mastercard) Discounts Discount code: pVKTzAlrUiZy3kO Status Paid A Twoje przetłumaczył bym płatność przetwarzana. processing - obrabiać, proces, przetwórczy data processing przetwarzanie danych processing przetwarzanie, przerób, obróbka, proces technologiczny Ling.pl Zobacz sobie też w liście zamówień czy w kolumnie Payment masz Pay, a w kolumnie Warehouse status Processing. Takie coś daje gwarancję, że pakują Twoją paczkę o ile na liście towarów nie masz jakieś Backorder - narazie brak w magazynie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.