Slawek_9000 Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 cytat " witam 16:15:12 dzis byly proby zapalenia silnika 16:15:31 troche popierdzil ale nie zapalil 16:16:19 odbijalo w paluchy i rafal mial czerwone palce to zaczal krecic kluczem nasadowym 16:17:26 i tak krok po kroczu smiglo zaczelo sie skracac cm po centymetrze 16:18:47 szkoda tylko, ze jedna polowka 16:19:05 urwalem to loze silnika od kadlbua 16:19:10 tzn firewala 16:19:22 tam gdzie byly te wzmocnienia, to sklejka zostala koniec cytatu nie mogłem się powstrzymać- dla mnie hit tygodnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 fajne - skąd to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawek_9000 Opublikowano 28 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 no właśnie z gada tak mi młody kolega modelarz co mu silnik wysłałem zdaje relację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 hm... śmigło coraz krótsze, a jak palce , nic nie pisze? :rotfl: :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Wysłany: Dzisiaj 18:02 jak sobie radzą nasi młodzi modelarze -------------------------------------------------------------------------------- cytat " witam 16:15:12 dzis byly proby zapalenia silnika 16:15:31 troche popierdzil ale nie zapalil 16:16:19 odbijalo w paluchy i rafal mial czerwone palce to zaczal krecic kluczem nasadowym jak to nie,palce to podstawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 E czerwone. To miał każdy . Ale ile mu zostało. Jasiu policz do pięciu na palcach. Jasio liczy: Jeden ,dwa,cztery,pięć. :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczek Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 puki co palce mam wszystkie ale dalej bolą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 a ja miałem obawy że jak zacytuję pytania z komunikatora to krawat zarobię....... :rotfl: jak widać trafił się odważniejszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Tu Hyde PArk utopia ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Nie ma co się śmiać choć jest to śmieszne Bo tacy zapaleńcy mogą sobie krzywdę zrobić lub komuś :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Mesjasz Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 http://www.youtube.com/watch?v=PVWDkQmxSok temu chyba już tylko stopy zostały... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Ciekawe gdzie by "gire" włożył jakby mu śmigło "odbiło" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 O tym silniku nie można powiedzieć "odpala od kopa". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Ja tam się za bardzo nie dziwię bo sam pokiereszowałem sobie palce nawet nie tak dawno ale już wygojone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 nie mogłem się powstrzymać- dla mnie hit tygodnia Mocne . Jakiś czas temu usunąłem informację o GG i mailu oraz dodałem ostrzeżenie w podpisie. Wreszcie mam święty spokój :jupi: . Nie wiem, co to za moda, mania wręcz, pytania o jakiekolwiek pierdoły na kanałach prywatnych :evil: . Przecież po to jest forum, żeby zapytać publicznie i dostać odpowiedź od kilku mądrych głów, w dodatku z pożytkiem dla innych - bo przeczytają i też będą wiedzieć. Potrafi mi to ktoś wytłumaczyć? EDIT: A najlepsze, że walą tacy artyści bez ogródek, jakby im się należało, a my bylibyśmy darmową infolinią. Nawet się nie przedstawi jeden z drugim :evil: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Mam takie pytanie... Czemu nie odpalacie silników, popychając śmigło, kawałkiem np. balsowego wałeczka? 3cm drewna i palce całe... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Toż to nie honorowo kijem walić w śmigło :wink: można załozyć rękawicę A tak nawiasem mówiąc kołkiem w nosie można grzebać ? :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Mesjasz Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 madrian, bo z silnikami jak z kobietą... resztę sam sobie dopisz :mrgreen: Jak dobrze zakręcisz będzie śmigać jak huragan coś nie tak i już ją zalewa, prycha, kicha i marudzi :mrgreen: (nie mogłem się powstrzymać od porównania :wink: proszę to traktować z przy mrożeniem oka :wink: ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 już ją zalewa, prycha, kicha i marudzi :twisted: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelmaniak Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 i tak krok po kroczu smiglo zaczelo sie skracac cm po centymetrze :rotfl: zaraz... zaraz... co musię w końcu skracało? :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.