Skocz do zawartości

Fox EPP 1.7m zestaw

Swift

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Teraz oprócz Easy Glidera, czy Juniora S, mamy nareszczie jakiś polski akcent w dziedzinie szybowców z EPP :) . Ciekawe, czy zetsaw dotrze do naszych sklepów ?

FOX EPP

PP

Opublikowano

Witam

Link prowadzi do nikąd, gdyż sesje http wygasła. Wystarczy w okienko < Search Product> wpisać "fox" i przyklepać enterem. Powiem tak: to dobrze że zaczynają się również pojawiać półmakiety z epp, ciekawym jestem tylko własności lotnych tego ptaka. może ktoś sie odważy i zda relację na forum. Jednakże oglądając filmy na Youtobe widać, że model jest raczej szybki...

Opublikowano
Witam

Teraz oprócz Easy Glidera, czy Juniora S, mamy nareszczie jakiś polski akcent w dziedzinie szybowców z EPP :) . Ciekawe, czy zetsaw dotrze do naszych sklepów ?

FOX EPP

PP

Mam - kupiłem rok temu w WINDRIDER - nie polecam - :twisted: nielot :twisted:

około 100 $ w "błoto"

ps. końcówki skrzydeł odpadły w pierwszym locie :twisted: :twisted:

ps. jak ktoś chętny to sprzedam :jupi:

Opublikowano

Tez myslalem o nim. Na you Tube widac ze pieknie to smiga, Sam juz nie wiem co myslec... Faktem jest ze to model raczej wylacznie na zbocze

Opublikowano

Podobno waży do lotu ~ 420 g. Przy tej wadze da się spokojnie powozić przy słabym wiaterku do 4 m/s. Dopiero przy wadze 550 - 600 g zaczyna latać jak przystało na Foxa. Niestety wtedy trzeba go już tu i ówdzie powzmacniać inaczej :ass: Tak piszą na różnych forach . Też od czasu do czasu mam na niego ochotę.

Gość Jerzy Markiton
Opublikowano

W zeszłym roku, w którymś z czeskich modelarzy była relacja z montażu i latania.. Same zachwyty, prawie orgazm ! Przymierzałem się do niego dość intensywnie. Na szczęście były zbliżenia i to nie EPP tylko elapor ! Przeszło mi,

- Jurek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.