kaczma2 Opublikowano Niedziela o 08:13 Opublikowano Niedziela o 08:13 W modelu statku mam na 1 Ch kierunek, na 3 Ch obroty silnika, na przełączniku oświetlenie, na pokrętle windę do opuszczania ramion (Andrea Gail). Mam wolny 2 Ch 4 Ch. Po podłączeniu na 2 Ch, modułu syreny na switchu, od razu jest dźwięk. Wyłącza się po wychyleniu drążka. Chcę żeby było odwrotnie. Jak to zrobić na tej 6 Ch apce. Można przeprogramować na 10 Ch ale wtedy muszę kupić nowy odbiornik na 10 Ch
kaczma2 Opublikowano wczoraj o 05:48 Autor Opublikowano wczoraj o 05:48 Revers nie pomoże. Mogę zrobić syrenę na przełączniku a oświetlenie na 2 Ch i włączać gdy zajdzie potrzeba zapalenia, np. ciemno.
Bodzioch Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu Nie wiem od jakich impulsów załącza się switch ale jak przestawisz Subtrim tego kanału w lewo i Trymer na dół pozycja neutrum przesuwa się na displeju w lewo w kierunku impulsów 1ms (100%) może już będzie działać albo mało mu brakuje. Można też też zdemontować sprężynkę centrującą tego kanału.
Rekomendowane odpowiedzi