mammuth Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 A tu nagle z nienacka ciezarowsko ... efekt Ja sie obudzilem :evil: (tak nagle - wiecie jak to jest...) Kolega obok kierowcy zaczal wrzeszczec jakbysmy na jakas ciezarowke wpadali :crazy: samochod po uderzeniu (w tylne kolo ciezarowska) sie wzial i za skakanie zabral - przy czym sie pogial. Spoznilismy sie do pracy Dostalismy nowsze Mondeo XD - slowem - bylo warto Jeszcze kilka zdjatek mam - ale musze z telefona zrzucic, a neonki czekaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amoath Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Ale luta :twisted: :twisted: Ładnie go przerobiliście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Wszyscy cali ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Wszyscy cali ? No gdyby nie to uwierz - wstawialbym ich zdjecia A na powaznie to tak wszyscy cali i zdrowi - kolega tylko jogurty stracil jak cofnal nogi spod deski rozdzielczej (pasazer) - prosto w torbe ze zgrzewka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nergal Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Wiem co się stanie z tym samochodem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Ja w Sierpniu tak wracałem z pracy. Tyle że to mi się w :ass: jakiś młodziak z prawkiem od miesiąca. Kosztowało mnie to stracony model (był w bagażniku) i samochód do kasacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 mammuth, napisał: "...Dostalismy nowsze Mondeo - slowem - bylo warto " To może sprawdźcie, czy następnym razem jakiegoś Bentleya nie dadzą :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Wiem co się stanie z tym samochodem kupi go jakiś cwany Polak przełoży mu kierownice i przyjedzie do Polski, sprzeda 4 x drożej niż był warty przed biciem oczywiście jako niebity, lub lekko uszkodzony .. z małym przebiegiem:D a chyba każdy wie, ile na wyspach trzeba mil natrzepać żeby sie gdzieś dostać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Tak na oko, nowa maska, błotnik, nadkole, zderzak, pas przedni, światło, chłodnice, wspawanie części podłużnicy i auto nówka funkiel z salonu;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaliN Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Heh maskę jeszcze się wyklepie i trochę się połata i będzie jak nowa (mówię co by było w Polsce ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Heh maskę jeszcze się wyklepie i trochę się połata i będzie jak nowa (mówię co by było w Polsce ) znasz to z autopsji czy tak bo tata marcina powiedział? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Tylko musiałby zrobić to dobry blachrz a nie taki który wyklepie, pospawa i wyjdzie mu przystanek autobusowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Nie ma sensu, klepanie i malowanie wyjdzie drożej niż 'nowa' maska pomalowana już pod kolor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Jeszcze prawe drzwi do wymiany i wyciagniecie prawej strony - na zdjeciu nie widac ale lekko poszlo do tylu na podluznicy slowem - 2 dni klepania troche spawania i lepszy jak nowy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 ...i pójdzie jako "lekko muśnięty" :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 pamiętajcie by dołączyć historię wozu http://www.joemonster.org/art/11135/Kup_Audi_niespodzianke_dostaniesz_gratis mamy dwa rodzaje aut - bezwypadkowe oraz takie które dopiero będą bezwypadkowe :rotfl: :rotfl: :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 ROTFL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barlu Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 "szpachla, szpachla i jeszcze raz szpachla" :mrgreen: 150kg szpachli i będzie jeździł xD to z jakiegoś kabaretu, tylko że tam było 13 ton Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaliN Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 znasz to z autopsji czy tak bo tata Marcina powiedział? Znam to z własnego doświadczenia stryj kupił Dodga (modelu nie pamiętam) i dopiero na prześwietleniu w salonie wyszło ze cały bok był skasowany (było czymś tam specjalnym połatane (jakiś gips czy coś) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 qpa, Mój tata nic nie mówił Trochę taśmy załatwi sprawę:P Ja miałem troszkę podobnie tyle że mi w :ass: wjechali jak kończyłem egzamin jadąc"L" Nic sie nie stało, samochód troszkę z tyłu pognieciony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.